Фан Клуб: Партизан

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Последна утакмица на ФК Партизан за оваа година во Јелен Супер Лигата е во Сабота во 13:00 часот на гости во Лучани против последно пласираната екипа на танелата, Металац :)

Последна утакмица на ФК Партизан за оваа година во Јелен Супер Лигата е во Сабота во 13:00 часот на гости во Лучани против последно пласираната екипа на танелата, Металац :)

победа за крај и тоа висока :)

Го видов Кими денес у Бет Сити,легенда :) !!!

Едуардооо 0-1
Бабовиќ 0-2
Вукиќ 0-3

Идемооооо :vozbud:

Титулааааа, Титулаааа, Славиче се Титулааа, Партизан је Шампиооон, Пева цела Србијааааа :D

Комшиките наши губат 0-2 од Воша дома, 90-та минута... +10, Петта титула Заредом :D

Ха ха ништо ново честитки на победа али шо е ново/старо кај комшиница!Абе да се шекне човек од тоа колку се за жалење стварно?Значи и официјално +10 и овера на пета титула по ред.Ај остај тоа и тоа е веке небитно не е веке интересно 5 години по ред али глеам сеа кај нив на форум......
......АЈ ПОГОДЕТЕ СО ШО СЕ ЗАНИМАВАТ( ТЕШАТ) СЕА???
......АЈДЕ АЈДЕ НЕ Е ТЕШКО........
......ПА БАРИ 91' БРЕ ЧОВЕЧЕ!!
Фрчат клипови коментари вадење интервјуа од пред 20г јаооооо мајко милааа И ОПЕТ САЊААА ДА ЈЕ ПРВА БИЛАА....
--- надополнето: Dec 10, 2011 2:11 PM ---
"Ево стижу нови хитови"

Головите од денеска :D

Одлични голови, Едуардо ја собра пајажината од аголот, Бабовиќ изведе прекрасен слободен удар, а по прекрасниот центаршут на Лазевски, Вучиќ во стил на голем напаѓач реагираше и ја смести топката во гол :D

Ironija je kada Rada Manojlovic snimi pesmu "MARAKANA", a pored toga peva i pesmu " 10 ISPOD NULE NAPOLJU"
--- надополнето: Dec 10, 2011 4:49 PM ---
Ne ja gledav utakmicata, ja dignavme titulata ? :D

Не за друго ја не сакам да се ситам на несреќата и очајот ниту да бидам ироничен на звездината тешка ситуација во која се наоѓа овој надалеку прославен тим меѓутоа ова што ке го видите и прочитате едноставно плени и неможе да ве остави рамнодушен......... ХЕ ХЕ ХЕ ХЕ ХЕ КАКО НЕ БРЕЕЕ:pos::pos::pos:трпај кучкуууу муаха хахахахахаха
Ај малку фаќање сеир не е на одмет а?

http://www.crvenazvezdafk.com/crvena-zvezda-vojvodina-0-2-0-0-5050-p1-comments.htm
да и за крај
Pitaju novinari Dijaru da li bi prešao u Zvezdu, a Dia kaže:
“Nikako. Pa meni je hladno u Partizanu na +10, a kako bi mi tek bilo hladno u Zvezdi na -10!
Crvena zvezda dobila novog sponzora, Vojvođansku banku. Na daš ništa, a dobiješ dva!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom