Фан Клуб: Партизан

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Па нема ние да навиваме, само да знам каде ке има повеке Гробари :D

Сите на исток ;)

ФК Шкендија преку соопштение ја информира јавноста за реванш натпреварот против Партизан во лигата на шампионите дека влезниците во продажба ќе ги има од недела и истите ќе можат да се купат на шалтерите на стадионот Филип 2 во Скопје и Фан Шоп Шкендија во Тетово по цена од 200 и 300 денари.

Едно лице има право да купи по 5 билети и тоа само доколку се легитимира. Според договорот меѓу двата клуба по препорака на УЕФА, гостинските навивачи нема да имаат право да влезат во стадионот, но и ако успеат да дојдат до билети, нивниот влез ќе се спречи во моментот кога ќе се откријат дека се навивачи на Партизан

http://sportefe.com/мак-фудбал/влезниците-за-средбата-со-партизан-во-продажба-од-недела-927

kaj moze da ja simnam MULTIMEDIJALNATA ENCIKLOPEDIJA PARTIZAN!Aj neka pise nekoj torrent ili slicno.

Navijači Partizana mogu u Skoplje, ali bez rekvizita!

Ulaznice za revanš utakmicu kvalifikacija za Ligu šampiona između Škendije i Partizana, koja se igra u utorak, 19. jula, biće puštene u slobodnu prodaju. Tako će, suprotno najavama i dogovorima pre prve utakmice, ulaznice biti dostupne i navijačima srpskog šampiona, kako onima iz Makedonije, tako i onima koji reše da doputuju iz Srbije.

Ulaznice će se prodavati na blagajni stadiona "Filip Drugi" u Skoplju, po ceni od 200 i 300 denara, odnosno oko 300 i 500 naših dinara, a uz lična dokumenta biće moguće kupiti najviše pet karata.

Organizator utakmice je obavestio javnost da na stadion u Skoplju neće moći da se uđe sa navijačkim obeležjima Partizana. Očigledno da je rezultat prve utakmice (4:0) uticao da interesovanje u Tetovu bude manje nego što se očekivalo, pa su čelnici Škendije odlučili da sve ulaznice puste u slobodnu prodaju.

"Вилота, опростичемо и теби ружну прошлост" :pos:

А да не знае некој од кога до кога работи благајната на Филип Втори ?

Знам последнава утакмица сеа кога беше за со Ирска, отидов бааѓи рано и си подремав се додека не ми викна еден вработен од Томче Софка дека отварале тек во 8-30, така да помини си накај 9 наутро, мора да е отворено.

целиот тим на партизан кој допатува со авион во скопје од вчера се сместени во хотелот александар палас

А има ли некој што купи карта од Филип Втори, бидејки мене ми рекоа дека не работат благајните....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom