Фан Клуб: Партизан

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
A koj vike uti toa izvor ne e presednik Partizana?

Ajde dosta a lzotkite javnosta ebago!

@ Iceboy
Pa nie ne va terame da krste i palte stolcijna poslednoto derbi na Marakana, sea glodajte beton!
А делије што ги запалија столчињата???

--- надополнето ---

Не се брукај бе, многу луѓе го читаат форумов, ќе ти се смеат не за друго.
На терен ајде, подобри бевте. Ама на трибина? Дечко, самиот себе се лажеш бе, дете од 10 год. да го прашаш ќе знае кој е кој у последниве години.
Погледни го навивањето од последното дерби,имаш клипови со хд резолуција ,од лидер се поставени на јутуб и ќе видиш кој е кој за на трибини,за на терен последните дерби нема што да се збори.

1. cuv deka kapacitetot na jug e smalen na 4000 ...
taka da neame nikakvi sansi vo navivanje so niv...

2. treba da se bara odma 3-0 za nas i odzimnaje bodovi na ciganite!!!

Каде бе Лепи слушна дека југ ќе ви е смален за 4000? Или за толку навивачи ви вреди озвучењето?:icon_lol: 3-0 за вас, прекин на дерби у 5та минута и крај песме а?

boPice како беше причината, вуфери ли беа поставени на Север на последното дерби? :pos:

Ќе ве слушнеме на 23ти како ви иде без озвучење:wink: Башка што и сам знаеш дека имавте звучници под север на прошлото дерби, тоа е трагичното.

Каде бе Лепи слушна дека југ ќе ви е смален за 4000? Или за толку навивачи ви вреди озвучењето?:icon_lol: 3-0 за вас, прекин на дерби у 5та минута и крај песме а?

Ќе ве слушнеме на 23ти како ви иде без озвучење:wink: Башка што и сам знаеш дека имавте звучници под север на прошлото дерби, тоа е трагичното.

kaj sum slusnal tebe ic k** da ne te boli!!! inace i so tolku pak ke go popusite...djabe sever 15000 koa ke kutite na kraj ko pickii i so 4000 pak ludnica ke napraime u rupana ciganska!!!

i aj izgubi se od tuka imas ciganska tema i tamu leci si kopleksi so ozvucenjeto!!!!

http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/djuric-smesne-su-price-da-se-plasimo-zvezde-30502.html :back:

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Десетина вакви звучници се набавени од истата фирма од каде што ги земавме претходното дерби, прееска се слушнав со Кими така ми кажа, уште да најделе начин како да ги внесат, ама не би требало да биде проблем тоа... значи во Сабота ќе грми Југ, како и на претходното дерби :vozbud: :bip:

24pjwj6.jpg

Полека бе луѓе,олабавете се малце со дерби,остајте ги ромчињата,имаме побитни работи во моментов!!!
Ни предстои дуелот со Брага на гости прво,да не изгубиме таму би било идеално и би имале големи шанси за 3-то место.
Крстајиќ е спремен за утре,Клео исто така,само Јовановиќ не е во комбинација поради црвениот картон.
Очекувам голем борба од утрешниот меч и добар резултат!!!

A koj vike uti toa izvor ne e presednik Partizana?

Ajde dosta a lzotkite javnosta ebago!

@ Iceboy
Pa nie ne va terame da krste i palte stolcijna poslednoto derbi na Marakana, sea glodajte beton!

А вие цвеќиња за мирисање сте бе шта да ти причам.

Не се брукај бе, многу луѓе го читаат форумов, ќе ти се смеат не за друго.
На терен ајде, подобри бевте. Ама на трибина? Дечко, самиот себе се лажеш бе, дете од 10 год. да го прашаш ќе знае кој е кој у последниве години.

Хахах ај баш ме интересира кој е кој во последните години.Ај потсети ме малку кои сте вие во последните години,нешто успеси имате нешто добри игри ??? Што добро имате ??

Хахах ај баш ме интересира кој е кој во последните години.Ај потсети ме малку кои сте вие во последните години,нешто успеси имате нешто добри игри ??? Што добро имате ??

За навивање зборим, прочитај малку подобро :smir:

Жлездаши чекајте бе малку, сега имаме натпревар со Брага во Лигата на Шампиони па потоа ке се занимаваме со вас :smir:

Вечер ќе има пренос на РТС 1 :) .....ајмо Партизане :) ти можеш да изненадиш

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom