Vetrence
...believe in yourself! :)
Утре ќе има пренос на РТС 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
звездашите викаат дека е Нови Сад е наш,вие црно бели........но по се изгледа вистината е дека Нови Сад е ФИРМИН град(одрекувале или не)^^ Спасев, Нови Сад Је Црно - Бели Град... без разлика кој ќе победи :wink:
:party3::party3:
да де како што ги нападнаа лани во Темишвар.......Ајмо гробари,ајмо делије,ајмо радовци,ајмо четници где сте се сакрили:pos2:http://www.novosti.rs/vesti/sport.72.html:301960-Grobari-traze-navijace-Dinama-na-ulicama-Soluna
- "Duel PAOK-a i Dinama će proteći bez gostujućih pristalica, a grčki mediji tvrde da bi u Solunu nastao haos da su “Bed Blu Bojsi” došli u Solun..." :buum:
Подгрупите Алкатраз и 40+ ги тражеле, ако биле БББ у Солун незнам што би се десило ако се знае дека Алкатраз ја има една од најспремните фајт екипи![]()
osven odlicnata brojka,so 2 transparenta niz cela ograda,i KATASTROFALNO LOSO NAVIVANJE,moze da se konstatira deka KRIZATA uspesno PRODOLZUVA!
Како која... тој ја има специјализирано навивачката култура и кога тој ќе каже криза, значи во право е :kesa:
Мнооогу слабо денеска, освен шансата на Клео и онаа на Рача, без посериозна шанса за гол, креативност никаква, нестабилност во игра... нека се стабилизираат сега малку, има две недели пауза поради репрезентативни обврски, нека напунат батериите и вакви киксови веќе никако...![]()
spartak,arsenal,vojvodina...(pa ti bi trebalo druze srbo bolje od mene da znaes koja kriza)Која криза?
spartak,arsenal,vojvodina...(pa ti bi trebalo druze srbo bolje od mene da znaes koja kriza)
ili i denes ke tvrdite deka grobari grmele?ama denes nemozat da izbegaat od kadar,celo vreme gi imase,taka da...psssssssst tisinaaaaaaa,spijat bebinjata tivko...
dobro,kako sakas, ali da e kriza,kriza e.Прва изгубена утакмица после цела сезона во првенство си ги знам ја работите не се резилам ко будала.