Фан Клуб: Партизан

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
A koj vi bese konkurencija na tribinte ? 100-150 stari semkari uf publika ? Jas ne vikum uti bete losi drugar ali daj ne a preteruvajte jebem li ga!
Не ја сфаќаш поентата ама нема везе млад си.И тоа не сум го напишал лично јас туку го напишале луѓе обичени и професионални во вакви работи.

Член од
24 септември 2010
Мислења
12
Поени од реакции
0
Атмосферата на моменти одлична на моменти солидна...
Играта машка барем не се бранеа сите 90 мин и успеаа колку толку да ги нападнат...
Иако сме во елитата учесници додека да бидеме рамноправни на тим како арсенал ке треба неколку добри години во европа добра заработка да се задржат повеке години играчи како Љајич,Тошич,Јоветич... и со неколку добри странци од типот на Жука,Мореира,Клео... ке можеме да се носиме со секој тим од европа...
А дотогаш...
Дупла круна...
И пак во лига на шампиони...
Значи недела победа во нови сад...(и Томич на клупа се надевам)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Не ја сфаќаш поентата ама нема везе млад си.И тоа не сум го напишал лично јас туку го напишале луѓе обичени и професионални во вакви работи.
Абе чоек три страни уназад им објаснуваш. Остај ги не се замарај веќе со нив и готово.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
http://www.novosti.rs/vesti/sport.72.html:301960-Grobari-traze-navijace-Dinama-na-ulicama-Soluna

- "Duel PAOK-a i Dinama će proteći bez gostujućih pristalica, a grčki mediji tvrde da bi u Solunu nastao haos da su “Bed Blu Bojsi” došli u Solun..." :buum:

Подгрупите Алкатраз и 40+ ги тражеле, ако биле БББ у Солун незнам што би се десило ако се знае дека Алкатраз ја има една од најспремните фајт екипи :)

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Дезинформации, не верувај у све што ќе прочиташ.

Член од
5 мај 2008
Мислења
92
Поени од реакции
17
Partizan & Paok Orthodox Brothers A bre Makedonche. SAMO EDNO NE MOZAM DA SVATAM KAKO MOZI NEKOJ MENE DA ME VREGJA A JAS DA GO SAKAM ???

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Многу јако !!!!!

--- надополнето ---

Поздрав до бобиче

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Во недела од 15 и 30 играме со Војводина.Ке биде еден од најтешките натпревари оваа сезона, но се надевам дека на крај Нови Сад ке биде обоен во Црно - Бело :)
П.С Мислам дека ке има и директен пренос на РТС.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
^^ Спасев, Нови Сад Је Црно - Бели Град... без разлика кој ќе победи :wink:

:party3::party3:

Kajgana Shop

На врв Bottom