Фан Клуб: Партизан

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
610x.jpg

:muahaha:

Честито победа до сите гробари и нека шишаат циганите!

Моментот од интервјуто во автобусот на играчите ... "Оваа победа му ја посветуваме на Срџа Кнежевиќ":pos2:

Прееска праша некој шо значеше транспарентот..
1259446478.jpg

Нека умре свако ко не воли Партизан ^^

Како е добро денес да бидеш навијач на Партизан проработи земја фудбал ваздух кошарка и вода ватерполо . Што да се каже се виде на терен камо срека така да играме како што се играше мислам на Партизан во првите 15 минути, Кнежевиќ оправдано исклучен не требаше така да реагира ама сега му е простено.Клео го заби во право време и тоа :vozbud:велемајсторски.Партизан шампион!

:pos::pos: Значи кој Комплекси преовладуваат кај циганите јаооо, уште какви глупости не се изначитав :pos:

Голема и заслужена победа на ПАРТИЗАН, но што е најбитно, победата е во циганската дупка Чмаракана, со играч помалку и феноменалниот гол на Јуда (по цигански) :):):)... заслужено исклучување на Кнежевиќ, заслужи исклучување уште во првото полувреме, но добро е што не го исклучија, иначе немаше кој да постигне гол за Жлезда :bip:, но и имаше чист пенал за ПАРТИЗАН при резултат 1-1, но ќе кажам само "Господ Гледа" :wink:

Навивањето беше одлично и од двете навивачки групи... се слушаа на моменти и едните и другите... почетокот беше феноменален на ЈУГ со палењето на бакљите и премногу исфрлените ленти, додека веќе спомнав, на Север имаше "Deja Vu" кореографија... :toe:

П.С. Јак беше коментарот на коментаторот на FOX TV- "МАРАКАНА ОПЕТ ГОРИ НА ЈУЖНОЈ ТРИБИНИ" :vozbud::vozbud::vozbud:

Браво за Партизан вчера :tv: Ми го направија денот :helou:

Кнежевиќ покажа колку е Гробар денес,не може да ги гледа циганите,респект!!!
Иако можеше цело првенство да го заебе,среќата ги прати храбрите ама и подобрите:pos2:

Na Derbiju dobijeno IME i PREZIME : Cleverson Gabrijel Cordova Cleo
Пижон рече у вакви утакмици се добива играч:vozbud:

Kleo nije hteo :tv:

Кнежевиќ покажа колку е Гробар денес,не може да ги гледа циганите,респект!!!
Иако можеше цело првенство да го заебе,среќата ги прати храбрите ама и подобрите:pos2:

Na Derbiju dobijeno IME i PREZIME : Cleverson Gabrijel Cordova Cleo
Пижон рече у вакви утакмици се добива играч:vozbud:

А како што го слушнав коментаторот на FOX TV, рече дека Клео пред дербито се заколнал дека ќе постигне гол против Жлезда и успеа во намерата... БРАВО :zver: :vozbud:

gubimo od briza, gubimo od tuluza....al prija zvezdina guza
:tv:

:pos::pos:Си ме насмеал ептен :pos::pos::pos:

Брејјј ама ми се прави кеифот,се осеќам најубаво на свет.
Со ова победа докажавме кој е што е.И ќе ги замолам сите "фанови" кои се за оној тим на кој што вчера ПАРТИЗАН му одржа лекција за убав фудбал нека не си ги лечат комплексите во оваа фан група.Нека си одат во својата ПЛАЧИОНИЦА!!!
ПОЗДРАВ ГРОБАРИ КУМАНОВО!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom