Фан Клуб: Партизан

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Нема да дебатирам со тебе, пошо се глеа дека имаш нешто помалце од 17г. у право сум ?!?

не си...14 имам...може да излезам вечер во чаршија со тебе чиче ??

едит: На која туѓа победа бе човек...што подразбираш ти под тоа туѓа ??

Слушајте убаво од 2:05 па натака шо кажува тој...Партизан продолжува..6 дерби без пораз,3 победа по ред на Партизан на Маракана а Жлезда веќе 2 години не го победила Партизан...затоа :pusk::pusk::baeh:

Ајде цигани го изедовте.ТИШИНА!:smir:Клео ваков Клео онаков ајде ве изеба сите на северна трибина:vozbud::vozbud:

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:КЛЕООООО!!!

858_0.jpg

Поздрав до комшивките:pipi:

ААА..кој беше тој на гаќи шо се соблече?? Неможев да видам баш,оти јадев у тоа време:pos2::pos2:

Леле што е ова не ми се верува :)
Ја гледав у кладилница до 55та минута,после исклучувањето на Кнежевиќ се изнервирав ептен,ама кога дознав дека Клео дал гол.....
Сила сме,џабе е звезда прва кога нема тим,ќе се покаже тоа има уште мнооогу до крај!!!!
ПАРТИЗАН ШАМПИОН

У тие 6 години колку титули имате? Две?

Што се битни победите кога нема титули. Пред тоа Звезда 10 години го тепаше Партизан и дома и гости па пак земаа само 4 титули.
3 титули има последните 6 години не само трескај :)

Немој звездо сузе лити,и ти чеш једном прва бити,то че буде оних дана кад не буде ПАРТИЗАНА!!!! :juve::juve::juve::juve::juve::juve::juve:

ЧЕститки за победата.

Eве еден цитат од кај циганите :)

"Да се потпуно "искључим" из живота, затворим негдје на једно мјесец дана и покријем ушима.
Ништа друго ми не пада на памет.

Колико јадно и биједно се сад осјећам, немогуће је описати.

1. Побиједили нас,
2. на Мари,
3. са играчем мање (скоро читаво друго полувријеме)
4. јуда нам дао гол ,
5. и спалили нам стадион...
"

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Немој звездо сузе лити,и ти чеш једном прва бити,то че буде оних дана кад не буде ПАРТИЗАНА!!!!
ајде дечки нека ни е честито новата веќе редовна победа против нашите стални муштерии...
и оваа сезона сме најдобри (као и обично) ГРОБАРИ ДО ГРОБА :)

Кнежевиќ покажа колку е Гробар денес,не може да ги гледа циганите,респект!!!
Иако можеше цело првенство да го заебе,среќата ги прати храбрите ама и подобрите:pos2:

Na Derbiju dobijeno IME i PREZIME : Cleverson Gabrijel Cordova Cleo
Пижон рече у вакви утакмици се добива играч:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom