Фан Клуб: Партизан

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Гробари Куманово се редовни посетители на натпревари на Партизан...

Јас и уште тројца Гробари од Свети Николе требаше да идеме со нив на Партизан - Тулуз, но во последен момент ни откажаа, бидејќи се попунил бројот на патници во автобусот од нивната група и немаше место за нас... иначе многу е ефтино кога е организирана група, за 25 евра превоз и карта за натпреварот (така нешто беше) :smir:

Имаат група Гробари Куманово на Фејсбук и некој ако го интересира или ако сака да иде со нив на натпревари, нека пише во групата и ќе му одговорат членовите што се задолжени за карти и превоз :wink:

Морав да го поставам :)

Kupljene karte za subotu !
Pitao sam tetu na blagajni "kako idu karte ?"
Kaže "onako ,samo se jug dobro prodaje "
smilie_grobar1.gif

Decki, ke ja ima li sea utakmicava na RTS Sat , poso na programata ne ja pisuva?? Mislam deka e sramota da ne ja davaat , mada do sea sum primetil za bilo koja druga utakmica ne ja pisuva na programa pa na kraj ja davale. Daj Boze da ja davaat. ( Pisuem na grdava latinica poso neam ovde kirilica :) )

Decki, ke ja ima li sea utakmicava na RTS Sat , poso na programata ne ja pisuva?? Mislam deka e sramota da ne ja davaat , mada do sea sum primetil za bilo koja druga utakmica ne ja pisuva na programa pa na kraj ja davale. Daj Boze da ja davaat. ( Pisuem na grdava latinica poso neam ovde kirilica :) )

Нема да има, на FOX ќе ја даваат :Ѕ:Ѕ

нема да ја даваат на ртс..ќе ја даваат на фокс,а мислам дека ние ја немам во мкд...па немам појма кај ќе ја гледам...

поздрав ГРОБАР КУМАНОВО :smir:

Резервирајте во некоја кладилница,таму би требало да ја има Фокс :pos::pos:

Ах бе мамата бе што прават вака,најголемото балканско дерби да не го даваат на телевизија,па срамота невидена е ова...сеа треба да се снаогаме сите за да ја глеаме некаде утакмицава...:toe::tapp:

Lele sea se iznervirav, a ke moze li uopste na net da se glea ili pa na taa Fox na net da gleame, mada i toa ke se macam 100gb potrosiv ko kreten nekoj i sea ne mozam niso da praam.:tapp::tapp:

У пичку матер да одат овие од РТС,таман се договорив со братучед ми да дојде кај мене за викенд да ја гледаме,ама изгледа ќе мора да бараме по стримови....
Само работата е што ми е поминат лимитот на интернетот,ебате работата!!!!

Иначе Лазетиќ изгледа се повредил,т.е,наводно се повредил,одма штом се спомна допинг контролата се повреди,штета:)

нема да ја даваат на ртс..ќе ја даваат на фокс,а мислам дека ние ја немам во мкд...па немам појма кај ќе ја гледам...

поздрав ГРОБАР КУМАНОВО :smir:
Брат пишувај почесто:)

У пичку матер да одат овие од РТС,таман се договорив со братучед ми да дојде кај мене за викенд да ја гледаме,ама изгледа ќе мора да бараме по стримови....
Само работата е што ми е поминат лимитот на интернетот,ебате работата!!!!

Иначе Лазетиќ изгледа се повредил,т.е,наводно се повредил,одма штом се спомна допинг контролата се повреди,штета:)

Брат пишувај почесто:)

Што да ви пишувам брат..прашај ќе ви одговарам ... тука сум за разговор

Како е расположението пред дербито со циганите?
Ја мислам дека ќе ги утепаме:back:

0-1 мислам,дај БОЖЕ и така да биде...
Мерак ќе ми биде да тепаме со гол од пенал:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom