Фан Клуб: Партизан

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Станувај бе ајде да ти ебам...Сега не треба да свири крај до 100мин

Tolku od zelbata da igrame vo liga na sampioni

Толку од Европа за Партизан оваа година, нема ни Лига Европа... изгубивме од немиени грчишта кој паѓаат како круши по теренот... да им ебем све, да може да ги снема како нација во наредните 24 саата :nerv::nerv::nerv: ЈБГ идемо даље... таков е животот

Када нас среча напусти..........

Toa e дечки,повеќе среќа догодина..Баш сакав да го видам Партизан у ЛШ,ама ќе чекам минимум уште една година излеа :(..

ОО ПАРТИЗАНЕ ТИ ДОБРО ЗНАШ КОЛИКО ТЕБЕ ЛУДО ВОЛИМ ЈААААААААААА

Ајде нема врска,тоа е тоа,нема бегање,мада Кипраните изиграа најпедерски што може,а нашиве се растурија од шанси,но барем уште еден да дадеа,па продужетци да гледавме...
Тоа педерите немиени пагаа по теренот како покосени,мамата нивна да им ја ебам,да даде Господ да им се сруши авионот кога ке си одат,крвта да им ја ебам нивна :nerv::nerv:

Тоа е народе!!!
Откако завршив со нервозата,мислам со мавањето на се околу мене...
Си заслужи Апоел да иде понатака,во двете утакмици играме аматерски,на средина не изедоа Јокановиќ е посебна приказна јас полош тренер не памтам на Партизан,што ако освојува две дупли круни по ред кога има најјак тим убедливо во лига...
Мореира изигра маестрално ако се има во обзир што се му се случуваше во изминатиот период,Клео изигра добро,немаше ич корисни топки кон него и Диара САМО поради фактот што Јокан беше надигран како млад мајмун на средина терен!

ПАРТИЗАНЕ ВОЛИМ ТЕ:back:

Не можам да се помирам но тоа е.Треба што побрзо да заборавиме...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom