Фан Клуб: Партизан

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Се у *урац!

Како да ја потрошивме муницијат!

2-0
срамотилаци живи еј
ццц
Мора да ги утепаме у Београд,ама не е тоа тоа...:jaj:

Лелеееее, се напиздив, у курац, како можеше ова да се деси, сами си комплицираме.:nerv::nerv::nerv:

Сварно ова е немогуче,нормално дека се незгодни ама 2-0...
што е многу многу е,овој Јокановиќ не е здрав,како може со затворени варијанти да игра не ми е јасно ДЕГЕН!!!

Глеав последниве 20 мин. и се овие Апоел беа у напад,се осеќаше оти ќе шибнат уште еден..

Повеќе среќа на домашен терен

Аааа мамата,накурчен сум 600 на саат :nerv::nerv::nerv:

Како да не игра Партизан вечерва.....:uvo::uvo:

Мора да идам у Београд за реваншот...
Мислев да не идам викам ќе направиме добар резултат у гости и сигурно ќе пројдеме,ама сега ќе биде повеќе од интересно!!!
Ако некој друг планира за Београд да иде на реваншот нека ми пише на пп:)
Ништо страшно,се проаѓа ова...

Де брееее што бидна ова... 12 гола во претходното коло, а сега никако гол :jaj:... ајде да се надеваме за реваншот и со помош на Гробарите да дојдеме до 4-тото квалификациско коло...

Заврши ебате, сеа ќе има мачење на реваншот, како ли ќе глеам , ќе ми се скрати животот, осеќам.

Не знам ама Клео,а богами и сите беа дупки вечерва,како да не знаеја што да прават се опуштија некако и после педерите гејски го наметнаа своето темпо на игра...
А тој па тренерот нека иде нека се фрли во Сава слободно,игра затворена формација бе,а тоа е рамно на самоубиство кога губиш,башка и во гости играш пред преполн стадион :nesum::nesum::nesum:

Не знам ама Клео,а богами и сите беа дупки вечерва,како да не знаеја што да прават се опуштија некако и после педерите гејски го наметнаа своето темпо на игра...
А тој па тренерот нека иде нека се фрли во Сава слободно,игра затворена формација бе,а тоа е рамно на самоубиство кога губиш,башка и во гости играш пред преполн стадион :nesum::nesum::nesum:

Бидна што бидна, поквалитетни сме од Апоел (иако вечерва тоа не дојде до израз) , дома сконцентрирано, брз гол да им дадеме, помош од Гробари, па да идеме следно последно коло. Само да не дај Боже да примиме дома, пак ќе речам не дај Боже, тоа ќе биде жабарско-германски бункер после.

Леле сварно сеа ќе играат со 11 играчи у одбрана ама јас сум УБЕДЕН дека ќе ги поминеме!!!
10 пати подобар тим имаме и мислам дека ќе ги отвориме,можеме до полувреме да им дадеме 2 гола,после и на нив нема да им биде сеедно и друга ќе биде песната.
СО ГОСПОД НАПРЕД

Не ми е јасно како можи од толку боза екипа да се изгуби...Значи лани АПОЕЛ играше со Пелистер и едвај го помина..Сега можи некој ќе речи то лани беше..па не можи нова екипа од темел да се направи за 1 сезона.. Сега со надеж до победа во Хумски:smir:

Не ми е јасно како можи од толку боза екипа да се изгуби...Значи лани АПОЕЛ играше со Пелистер и едвај го помина..Сега можи некој ќе речи то лани беше..па не можи нова екипа од темел да се направи за 1 сезона.. Сега со надеж до победа во Хумски:smir:
Лани Апоел играше и со Ц. Звезда и ја помина со резултат 2-2 и 3-3. Значи не е до толку наивна екипата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom