Фан Клуб: Партизан

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Леле колку ќе биде јако на квалификацииве:vozbud:
Едвај чекам да дојдат...

Ma samo da prezimimo u jevropi... a od nove godine bela sengen lista i sva gostovanja po evropi su moja :vozbud:

http://www.sportske.net/vest/fudbal/djordjevic-uklizavanjima-prekinuo-trening-zvezde-3271.html
Подобро да се пцујат него ли да се утепаат меѓу себе
Ова беше до Бобиче:)

Иначе играме пријателска со некои од Ужице,водиме моментално 6-1,Клео дал 4 гола,не е сигурно покасно ќе има извештај:vozbud:
Клео се Клео...

Абе Бобиче бе... прво рипни па кажи оп... додека постираше вест за препукување во Партизан меѓу некој играчи... оп вест дека на Маракана "избила општа туча" :pos::pos:

Знам дека ова е само подготвителен период и дека овие 4 гола не се од којзнае какво значење... но се гледа дека полека се вклопува во екипата... и најголем ќеф ќе ми биде Клео да даде одлучувачки гол во некое дерби... аууууу :vozbud:

Pa bolje da se tepaat be, fudbal ili balet e ?
Djordjevic pretendira da bide kapiten, gledaat sea site da se istaknat :)

Ne znam so e so fontov, kje sredime valjda...:toe:

DA SILVA WASHINGTON :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: Звер :helou:

Паднал во несвест нешто не знам точно,ќе дознаам покасно ќе постирам...

Daj ako saka nekoj neka pisi so se slucuva so sinot na DR MO

Се онесвестил во својот дом во Лиеж, Белгија...
Мореира напуштил припреми за да отиде да го види ...
Не се знае подетално...

[SIZE=-1]Svima je poznato da je Moreira juče napustio Beograd i otišao čarter letom za Belgiju i posetio bolesnog sina. [/SIZE] [SIZE=-1]Danas iz Belgije stižu lepa vest. Upravo smo saznali od ljudi blizu kluba da je mali Diego bolje i da se oporavlja. Dijego je bio prehlađen već duže vreme i primao je jake antibiotike, na koje njegov organizam nije dobro reagovao. Zbog toga je malaksao, osećao bol u plućima i počeo da mu se menja glas. Zato su bili u panici, ali odmah posle primljene infuzije njegov organizam je dobro reagovao i mali je živnuo. [/SIZE]
[SIZE=-1]Ukoliko nastavi ovim tempom da se oporavlja, mali će već za 48 sati izaći. Hvala Bogu da se sve ovo dobro završi.
[/SIZE]

[SIZE=-1]еве добри вести:)
[/SIZE]

Добро е , само со господ напред . Сега можете да се спремате на раат . Сепак ве очекува тешка сезона :helou:

Добро е , само со господ напред . Сега можете да се спремате на раат . Сепак ве очекува тешка сезона :helou:

Тешка сезона ????

-Немој не ме смеј бе :pos2::pos2::pos2:

Освен во квалификациите за ЛШ,ке биде малку тешко,тоа е факт,но со малку срека и со ваков состав.....:vozbud::vozbud:во домашно првенство и Купот ке биде лагано,како по лој....ке се прошетаме само :vozbud::vozbud:

утре се игра пријателска Партизан-Јагодина на ЈНА,Клео ќе дебитира:vozbud:
Рил се појачува со некои играчи од Честер и Халифакс:pos2:

Стевановиќ најверојатно ќе потпише со Сошо за 1 милион евра,со самото тоа би требало да значи дека ќе остане Обрадовиќ.
Ако биде вака тоа би било одлично.

7.7 на Јна генералката Партизан ќе ја игра со Работнички.
Многу слаба генералка:nesum:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom