Фан Клуб: Партизан

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Милан Перич не се врака во Партизан,го раскинаа договорот спогодбено мислам.
Перич ке ја бара среката во друг клуб,во Партизан изигра само 15 минути и одма беше даден во Јагодина на позајмница.
Се шпекулира дека имал понуди од Русија,Германија и Хајдук од Кула.....

Нека иде кај сака...
Вашингтон како Тарибо Вест у 2003 со фризурава потсеќа:):)

Почнаа фудбалерите со припреми:vozbud:
Вашингтон има нова фризура:)
2qs2grl.jpg

звер е :nesum:

Еее после неколку години се врати во Партизан... кога играеше за Партизан и кога дојдоа на гостување во Кавадарци на тој купот каде играа и Победа, Тиквеш и Вардар и + Партизан... бев во хотелот и се сликав со Краљ, Крстајич, Горан Тробок... само да ја најдам сликата ќе ја ставам, незнам само дали се сеќава некој на тој турнир... :helou:
DA DA JAS SE SEKAVAM DOBRO MISLAM DEKA BESE INTERNACIONALEN TURNIR AKO NE SE LAZAM MADA NEZNAM ZASO VEKE NE SE IGRA VALJDA STARA BOLKA "NEMA FINANSII"NELI??INACE TOGAS DOAGJASE PARTIZAN I VO KOCANI SE IGRASE PRIJATELSKA SO OSOGOVO PA POSLE ODIGRAA I SO CEMENTARA MISLAM NESUM SIGUREN TAKA NESO PAMETAM KEZMAN "SAMO" STO JA ODIGRA NAJDOBRATA SEZONA SVOJA SE AFIRMIRASE VO ZVER OD FUDBALER JAKO BESE!!!!!

Секоја чест за изјавата на Клео, а и на Илчо Наумоски...

"Pregovore sa Partizanom počeo sam tek kada su mi iz Zvezde saopštili da na mene ne računaju i da ih jedino zanima da u klubu ostanu Parker i Isah. Prema tome, tek kada je klub sa beogradske Marakane kazao da mu nisam potreban počela je priča vezana za Partizan. A što se tiče navijača Zvezde, stvarno nemam strah od njih, jer sam 'crveno-beli' dres nosio časno i uvek sam ih poštovao."

Клео би требало утре да биде официјално претставен...
Иначе сега како најново се спомнува дека нема да си иде Обрадовиќ,дека ќе го задржиме,ако е ова точно тогаш ова е сигурно најдоброто појачување:)
Тогаш одбраната најверојатно би изгледала овака
Гавранчиќ-------Џорџевиќ---------Крстајиќ-------Обрадовиќ
Значи Стевановиќ нормално се сели или на клупа а изгледа и ќе го продадат.

Клео би требало утре да биде официјално претставен...
Иначе сега како најново се спомнува дека нема да си иде Обрадовиќ,дека ќе го задржиме,ако е ова точно тогаш ова е сигурно најдоброто појачување:)
Тогаш одбраната најверојатно би изгледала овака
Гавранчиќ-------Џорџевиќ---------Крстајиќ-------Обрадовиќ
Значи Стевановиќ нормално се сели или на клупа а изгледа и ќе го продадат.

Со оваа одбрана со појачан среден ред и Клео во напад...има само еден правец....двојна круна пак и ЛШ !! :vozbud::vozbud:

Да не се знае со кој треба пријателски да се игра,кога и каде ???

Рано е за пријателски,ќе има на сајтот објавено...

Еј Вашингтон останува ли?

Владимир Вермезовиќ потпишал со Кајзер Чиефс,еден од двата најпопуларни клуба ви Јужна Африка..
Еве што изјавил зверот:):- Vodio sam Partizan koji je najveći klub u Srbiji i imao dosta uspeha na domaćoj i međunarodnoj sceni. Zato treba da znate da sam ja trener za velike, a ne male klubove, podvukao je Vermezović na početku svog obraćanja predstavnicima južnoafričkih medija.

Утре ќе биде претставен Клео и дефинитивно,ќе носи број 9 изгледа...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom