[SIZE=-1]Stativa. Moreira je uposlio Diaru, on se stuštio prema golu, pogodio stativu a zatim odbijenu loptu šutirao preko gola. Šteta...[/SIZE] [SIZE=-1]ajde ajde ke zavrsi 0-2
[/SIZE]
Се буди Партизан и започнува со препознатливата игра.Реди шанси и до сега останува само на стативи и шанси се надевам дека ќе дојдаб бргу до реализација.
Па ова не е можно.Партизан прима гол од Чукарички.Во криза е Патизан се приметува тоа,но се надеваме дека ќе направат комплетен пресврт до крајот на натпреварот.
prv poraz sezonava 1-0 od cukaricki u sreda igrame doma so Jagodina i mora da ja dobieme taa utakmica za da ja prebrodime ovaa mini kriza
PARTIZAN JE VECAN
8 boda u srpska liga e premnogu i toa me nervira naveke kaj zvezdasite koga ke smalite bod,dva odma kenjate ke bideme sampioni ajdeee i posle na nas koga ne gledate na tv u cetvrtok,od idnata sezona vtornik ili sreda ama bitno e vie ste slobodni!
PARTIZAN SAMPION
Sega momentalno letaat,ke se spustat mnogu brzo,nevideno brzo nema da bidat svesni ali toa e nivna rabota nema nie so da se zamarame so niv,ova e FanClub PARTIZAN
Denes od 17:45 igrame so Jagodina i ocekuvam pobeda,ne e bitno so kolku gola razlika vazno e 3 boda da osvoime!
Rezultat koj ni odi vo korist Rad-Vojvodina 1-0 40 min
Победа за Партизан од 2-0 против Јагодина(стрелци Диара и Мореира)одличен доказ за тоа дека не сме во криза,одлична игра со доста шанси.Се на се можеме да бидеме задоволни.
Titula zvezda ke zaboravi sto e:pos2:
2-0 vtoriot gol na moreira bese extra dobar i toa,ne ja gledav cela utakmica ama bitna pobeda pak 7 boda na najbliskiot konkurent :salut:
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.