Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А еве и вовед за дербито во недела.(Само во недела нема да ја дава изјавата Смиљаниќ туку Тошиќ)тоа е единствената разлика помеѓу овој клип и дербито во недела.
Поздрав до сите Гробари и чувствувам дека во недела ќе ги згазиме циганите.
aj be ne zamaraj na tuka si imas fan klub zvezda
лелелел кого гледам јас тука...Па од кога бе ти стана таков голем фан на партизан....лелеллееллел не ми се верува......и уште еднаш леллелел...или пак можеби тука пишуваш за да имас повеќе мислења...АДМИНИСТРАТОР ајде стави му 9 000 мислења нека има највеќе .... ха ха ха ха ...
btw да одам на он топик сега...за навивачите...хммм во срце ми е партизан ја мразам звезда..али да има подобри навивачи ..има навистина...во многу утакмици досега докажано и на кошаркарски и на фудбалски .. а кој сака докази нека казе...ке изнесеме се тука на ова жолто лишче хартија...
Боли вистината а? :pos2::pos2: Бегаа ко пички, секој гледаше да си спаси глава само...
Еве нешто за сите НЕПОЖЕЛНИ гости во овој фан клуб.Еве пример за неписмените цигани кои уште многу треба да учат од нас,особено во навивање и виситнско сакање на клубот.
ПОГЛЕДЕТЕ КАКО ИЗГЛЕДА ЈУГОТ ВО ТРАНС!!!!!!!!!
ГРОБАРИИ!!!!!!!!!
А еве и вовед за дербито во недела.(Само во недела нема да ја дава изјавата Смиљаниќ туку Тошиќ)тоа е единствената разлика помеѓу овој клип и дербито во недела.
Поздрав до сите Гробари и чувствувам дека во недела ќе ги згазиме циганите.