Фан Клуб: Партизан

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Имаше добра бројност, симболична пиротехника и извежбана е една нова песна ( според мене меѓу најјубавите ) :
Ја сам цео живот c'тобом, као мали певао,
По школима се тук'о, твоје име бранио,
Ја још сам ЈУГА део и лудо волим те,
Са друговима своим за тебе борим се !
Оoooo ooooooo ooooooooo ooo

Многу ценам тоа што си ја ставил сликата од Вујке кајтебе на аватарот тоа и го залужуваше дечко вечна му слава и гробари никогаш нема да го заборават секогаш ќе остане тука во нашите срца.

TITULA JE NASA........

ODJEBI MARKOO..

PxFxCx brat na koja melodija ide pesnava?

Samo njega volimo,
I samo njemu pevamo -
NAPRED PARTIZANE (2x)

Samo zvezdu mrzimo,
I sada zvezdi pevamo -
SISAJ ZVEZDO 'LE (2x)

Друштво да не знае некој кога ќе се вратат на терените Зоран Тошиќ и Жука пошто беа повреденни ама нема ништо на официјалните сајтови на ПАртизан за какви повреди се работе и колку ќе паузираат.

Ne se povredeni. I dvajcata igraja so smederevo site 90 min.

Ne se povredeni. I dvajcata igraja so smederevo site 90 min.

Не пошто со жлезда не играа и имаше соопштение дека биле повредени шо каки и зошто немаше информации но сепак чим се во игра добро е пошто и двајцата се едни од главните играчи Тошиќ лево крило брз како молња а Жука вистински командант во средниот ред..

enciklopedija.jpg

NEKOJ SLUCAJNO ILI NAMERNO DA JA IMA OVAA ENCIKLOPEDIJA PA DA ISKONTAKTIRAME DA RAZMENIME.ZNACI NE ONA 60 GODINI PARTIZAN U NEVROPI NEGO ENCIKLOPEDIJATA??

Јас ја имам ама не ја менам ( многу ми е драга ) :helou:

Не пошто со жлезда не играа и имаше соопштение дека биле повредени шо каки и зошто немаше информации но сепак чим се во игра добро е пошто и двајцата се едни од главните играчи Тошиќ лево крило брз како молња а Жука вистински командант во средниот ред..
So zvezda ne igaja zatoa sto imaja i dvajcata po 5 zolti i moraja eden natprevar da pauziraat

P.S. PxFxCx brat od kaj si?

Друштво овој штое стоперот Ненад Ѓорѓевич што се врати повторно во Партизан од кој клуб пак се врати ако знае нешто некој нека пише.

Pobeda nad Sindjelic od 5-1

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom