Фан Клуб: Партизан

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
А водеше 0:1. :( :(

Не очекував дека ќе не победат со поголема разлика, плус тоа и поведовме.

Ама не се дава Партизан уште!

Хилјаду Гробара и хулигана свој живот даче за ПАРТИЗАНА, за ПАРТИЗАНА за црно беле за шампионе државе целе. Има уште до крајот!

Поштено го попушивте денес:pos2: . Далеку сте од Ѕвезда дечки.

Дебакал што да речам друго се виде дека Славиш Јокановиќ не е прав избор според мене ама има до крајот не се даваме наша е титула.

Какво давање, оваа година нема шанси титулата да ни избега.
Сега, победиле еднаш и ајде одма викаат најдобри се!

Се гледа на табелата кој е прв. На крај таа ќе одлучува за шампионот, не дуелот.

Поздрав Гробари!

I KADA NE BUDES PRVI TI I KADA SE CUJU ZVIZDUCI I TADA CU PARTIZANE ZNAAAJ DA TE VOLIM JAAAAAAAA

Сепак Зоран Тошиќ и Жука главниот командант не играа и тука беше решено се неуиграноста на неколку нови играчи беше пресудна..

Necu Da Ucim, Hocu Da Se Bijem, Travu Da Pusim, Alkohol Da Pijem...I Sve Pijano I Sve Drogirano, Za PARTIZAN NAVIJAMO !!! Титулата е наша!

Во сабота со Смедерево дома добар натпревар за рехабилитација по поразот од жлезда сепак Смедерево и не е така слаба екипа има добри поединци но сепак очекуваме сигурна победа напре момци..

Go tepafme smedervo so 1-0 N. Djordjevic, a zlezda igrase 2-2 pa taka pak 5 boda razlika sme.

Повторно 5 бода предност, јееее!

Не може Звезда со нас сезонава, можат само да се фалат со таа победа 4:1 и ништо друго. Ама затоа титулата е наша!

Поздрав Гробари!

Имаше добра бројност, симболична пиротехника и извежбана е една нова песна ( според мене меѓу најјубавите ) :
Ја сам цео живот c'тобом, као мали певао,
По школима се тук'о, твоје име бранио,
Ја још сам ЈУГА део и лудо волим те,
Са друговима своим за тебе борим се !
Оoooo ooooooo ooooooooo ooo

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom