Фан Клуб: Партизан

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Нешто ми кажува од внатре дека југ колку толку ќе биде полн , ама во секој случај пополн него предходните утакмици во ЈСЛ :D

Марковиќ Лазар,ј*бе Нови Пазар!
Лагана победа над Нови Пазар со 3:1. Стрелци на головите С.Шчеповиќ и Марко.Шчеповиќ.
Што се однесува до трибината,слаба бројност како и секогаш,средно навивање.Смешно е малце шо се 500 души а овај на миркфон се дери небаре има 6000.Сепак го сваќам...
За некој сат ќе има видео околу 13-14 минути од навивањето вчера.

ГЛАСАЈТЕ ЗА ЛАЗАР МАРКОВИЌ, ЗА НАЈДОБАР МЛАД ФУДБАЛЕР ЗА 2012 ГОДИНА

Искрено, за разлика од претходните ЈСЛ натпревари, на овој имаше поголема бројност и подобра организација... Е сега, дали полека се враќаат Гробари или пак тоа е само бидејќи Пазарци се гости, незнам... Останува во продолжение од сезоната да видиме...

Ако мислиш на навивачите на Нови Пазар,не гостуваја.

Ако мислиш на навивачите на Нови Пазар,не гостуваја.

Знам дека не гостуваа, без разлика на тоа, минатото коло Пазарци со Рад извадија скандалозна парола за "Жута куча", па овие нашите вчера вратија со иста мера... А и плус тоа што се од муслиманска вероисповед прави да има подобра организација (мислам на масовност)

Јас мислам дека и олкав број отрплика ќе бидa и наредниве утакмици.Нема врска дека со Нови Пазар,плус 6000 беа во Пинир и некој заради тоа не дојдоја на ЈНА.

Борац Чачак не избаци од Купот на Србија :mad: :facepalm:

Изгубивме на ЈНА со 1-2... Стефан Ашковски стрелец за Партизан... Не ми се верува o_O

Продаени ДУШИ СМРДЕНИ,ЈА ПРОДАДОВТЕ УТАКМИЦАТА! ПРОДАЕНИ ДУШИ! ! И на вермезович и на сите :mad::mad::mad::mad:::mad::mad: ЗЕЛ КЛАВА ВТОРА ПОСТАВА,СО ЛАНИ ШО БОРАЦ БЕШЕ ФИНАЛИСТ! СПОРЕДЕТЕ ЈА ИГРАТА ОВАА,СО ОНАА ВО МИЛАНО!
ОТПАДНАВМЕ ОД БОРАЦ ОД ЧАЧАК ВО 1/8 КУПО СРБИЈА,ПА ЌЕ ИГРАМЕ ЛИГА ЕВРОПА СО ИНТЕР РУБИН КАЗАН И ДРУГИ? МРШ БЕ,ОВА СЕЗОНА ДУПЛАТА КРУНА ЈА ЗЕМА ЗВЕЗДА! СЕ КЛАДАМ ДЕКА ЈА ИМА УТАКМИЦАВА ПРОДАЕНО ЗА ПАРИ! ПРОДАЕНИ ДУШИ!
С Р А М О Т А!
П.С : МНОГУ ВИ Е ,ЗА ВАШАТА ИГРА!
554237_381842605224036_241436023_n.jpg

Zatoa pratete si gi kosarkarite i nema nervozi .. barem igraat so srce i koga ke izgubat :)

Аха да,уште сега од Барса да изгубиме вечерва и готово е со Евролига...
Лига на Европа одпаднавме,купо одпаднавме,уште Евро Лига и ЈСЛ останаја.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom