Марковиќ Лазар,ј*бе Нови Пазар!
Лагана победа над Нови Пазар со 3:1. Стрелци на головите С.Шчеповиќ и Марко.Шчеповиќ. Што се однесува до трибината,слаба бројност како и секогаш,средно навивање.Смешно е малце шо се 500 души а овај на миркфон се дери небаре има 6000.Сепак го сваќам... За некој сат ќе има видео околу 13-14 минути од навивањето вчера.
Искрено, за разлика од претходните ЈСЛ натпревари, на овој имаше поголема бројност и подобра организација... Е сега, дали полека се враќаат Гробари или пак тоа е само бидејќи Пазарци се гости, незнам... Останува во продолжение од сезоната да видиме...
Знам дека не гостуваа, без разлика на тоа, минатото коло Пазарци со Рад извадија скандалозна парола за "Жута куча", па овие нашите вчера вратија со иста мера... А и плус тоа што се од муслиманска вероисповед прави да има подобра организација (мислам на масовност)
Јас мислам дека и олкав број отрплика ќе бидa и наредниве утакмици.Нема врска дека со Нови Пазар,плус 6000 беа во Пинир и некој заради тоа не дојдоја на ЈНА.
Продаени ДУШИ СМРДЕНИ,ЈА ПРОДАДОВТЕ УТАКМИЦАТА! ПРОДАЕНИ ДУШИ! ! И на вермезович и на сите : ЗЕЛ КЛАВА ВТОРА ПОСТАВА,СО ЛАНИ ШО БОРАЦ БЕШЕ ФИНАЛИСТ! СПОРЕДЕТЕ ЈА ИГРАТА ОВАА,СО ОНАА ВО МИЛАНО!
ОТПАДНАВМЕ ОД БОРАЦ ОД ЧАЧАК ВО 1/8 КУПО СРБИЈА,ПА ЌЕ ИГРАМЕ ЛИГА ЕВРОПА СО ИНТЕР РУБИН КАЗАН И ДРУГИ? МРШ БЕ,ОВА СЕЗОНА ДУПЛАТА КРУНА ЈА ЗЕМА ЗВЕЗДА! СЕ КЛАДАМ ДЕКА ЈА ИМА УТАКМИЦАВА ПРОДАЕНО ЗА ПАРИ! ПРОДАЕНИ ДУШИ!
С Р А М О Т А!
П.С : МНОГУ ВИ Е ,ЗА ВАШАТА ИГРА!
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.