Фан Клуб: Партизан

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Важна победа на тешкото гостување на Бањица, против Рад со 0-1 :D
Стрелец на единствениот ГОЛ беше Иван Иванов по нафрлувањето на Џиги Нинковиќ :)

Ајде момци, покажите како се игра за светиот дрес, резултатот во втор план, покажите мадиња, покажете желба за надигрување со Интер :)

Давајте квалитетни линкови :D

Ајде момци, покажите како се игра за светиот дрес, резултатот во втор план, покажите мадиња, покажете желба за надигрување со Интер :)

Давајте квалитетни линкови :D
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=172300&part=sports

Ако имаш сопкаст, гледај на тој од Aviator TV3 [RU].

http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=172300&part=sports

Ако имаш сопкаст, гледај на тој од Aviator TV3 [RU].

Најдов на сопкаст на една руска страна, ипак фала :)

Го растуривме Интер во прво полувреме, час по фудбал му држиме, браво дечки така се игра за овој дрес... Немавме среќа, но се надевам во второ ќе не послужи... Маркец статива, Митровиќ во една узбуна не успеа да постигне гол, за милиметар ќе имаше пенал за нас, вака само слободен удар и удар во надворешниот дел од мрежата на Томиќ... Овие само шансата на Кутињо на почеток и тоа беше се...

Немам податок точен, но сигурно 60-65% поседот е на наша страна, Медо и Лола ја смируваат топката маестрално и одлично креираат напади, Илиќ, Томиќ и Маркец опасни во напад, Митровиќ едино отсечен... Одбраната малку ни е несигурна, посебно по нашиот бочен десен дел, каде е Миљковиќ, Иванов и Остојиќ феноменални...

Идемо Црно-Бели, можеме да го добиеме Интер на Меаца...

И да, Гробари грмат цело полувреме, срцето ми е исполнето кога го слушам хукот од нивна трибина...

Ајде Индијанце ове, заедно да јебемоооо :vozbud:

Не е можно ова :place::place::place:
Која казна човече... Немам сили да пишам коментар, после кога ќе се соземам...

Гробармкд

Вие не го растуривте во игра Интер туку Интер ви дозволи да играте така не дека којзнае каков фудбал изигравте..ти не го пратиш Интер оваа сезона ..скоро секоја екипа има над 60% посед на топка против Интер бидејќи Страмачиони форсира таков стил на игра каде го чека противникот и со 7 дефанзивци во составот на почеток од мечот...верувајме не изигравте нешто посебно ..и Шкендија/Вардар да дојди на Меаца и тие ќе имаат повеќе посед..едноставно таква екипа е Интер ..а во второто полувреме вашите неможеа да трчаат повеќе евидентно беше и затоа го јадовте стапот..

ме интересира дали имаше Миланисти во трибината кај Гробарите??..знам дека беа во добри односи затоа те прашувам;)

Гробармкд

Вие не го растуривте во игра Интер туку Интер ви дозволи да играте така не дека којзнае каков фудбал изигравте..ти не го пратиш Интер оваа сезона ..скоро секоја екипа има над 60% посед на топка против Интер бидејќи Страмачиони форсира таков стил на игра каде го чека противникот и со 7 дефанзивци во составот на почеток од мечот...верувајме не изигравте нешто посебно ..и Шкендија/Вардар да дојди на Меаца и тие ќе имаат повеќе посед..едноставно таква екипа е Интер ..а во второто полувреме вашите неможеа да трчаат повеќе евидентно беше и затоа го јадовте стапот..

ме интересира дали имаше Миланисти во трибината кај Гробарите??..знам дека беа во добри односи затоа те прашувам;)

Не го пратам Интер многу многу, ама во првото полувреме не беше само поседот... Најопасната шанса ја имаше Маркец, статива... За сантиметар немаше пенал над Митровиќ иако во прв случај судијата покажа на белата точка, за потоа да го врати фаулот (не велам дека беше пенал, да не ме разбереш погрешно)... Миљковиќ сам на 12-13 метри од гол, откосо со послабата нога шутираше и одбрани Самир... Томиќ го пуцна слободниот во надворешен дел на мрежата... Значи првото полувреме, Партизан беа подоминантни... Интер во првите 5-6 минути беше опасен, по шансата на Кутињо...

Во второ, Партизан пак играше отворено, немаше што да брани, отиде во Милано да се надигрува, не да паркира автобус пред гол... Разликата беше што Страмачони внесе искусни фудбалери, Занети и Паласио и подоцна Милито... Виде дека со младите сили неможе да се надигрува и потоа тој потег му се исплатеше (Милито центаршут, Паласио гол)...

Жив ќе се изедам за шансата на Марковиќ во 87-ма... Е*ем ти фудбал, колку може да биде суров... Од историска шанса за победа во Милано, до разочарувачки пораз... Сепак, не ми е криво... Има поговорка која вели "Се памети резултатот, не играта"... Сепак, после овој натпревар каде момците изгинаа, јас лично ќе ја паметам и играта, бидејќи после овој натпревар повеќе го засакав клубот...

Немам уште инфо дали биле навивачи на Милано во копот... Видов слика пред натпревар, знамиња на Курва Суд и 40+ (подгрупа на Гробари) заедно... Не верувам дека биле на стадион заедно, бидејќи пријателски односи немаат со Гробари како група, туку со подгрупата 40+... :)

Абе онака општо Интер игра таков идиотски фудбал каде го чека противникот да напаѓа а со еден индивидуален потег ќе победи..едноставно таква екипа е и не ме чудеше воопшто играта на Партизан бидејќи и сите фанови на Интер очекувавме дека Партизан ќе доминира и ќе има посед и шанси бидејќи Страмачиони поставува дебилна формација со неправилни играчи на неправилни позиции..тоа е проблемот затоа ти пишав дека Партизан и не изигра којзнае како туку си изигра нормално

Нешто од внатре ми кажува, Црвена Звезда ќе загуби од Доњи Срем. Иначе утре одиме на сигурна победа и нови три бодови.

Нешто од внатре ми кажува, Црвена Звезда ќе загуби од Доњи Срем. Иначе утре одиме на сигурна победа и нови три бодови.
Ах за малце,губеја 1:0 па напраја пресврт и + црвен картон за dоnji srem...

После од 17:00 играме со нови пазар,мора да победиме,најбитни се овие утакмици што се измеѓу утакиците во ЛЕ,поготово после таков пораз на Меаца,идеме 5-0 !!!

После од 17:00 играме со нови пазар,мора да победиме,најбитни се овие утакмици што се измеѓу утакиците во ЛЕ,поготово после таков пораз на Меаца,идеме 5-0 !!!

Ќе ги здробиме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom