Фан Клуб: Партизан

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Како за почеток е одлично, се гледа дека новите играчи, посебно Тагое се вклопија и прикажаа добри игри во подготвителниот период... Идемо даље, пет бода пред Звезденаестерац :)

Утре од 13:00 на гости со Инџија,очекувам да победиме,типувам 1-3 :)
Има на РТС пренос!!
Ми тргна вторава полусезона со точен резултат :)
Ако ги погодувам до крај ќе бидеме на +20 на крај:tv:

Како за почеток е одлично, се гледа дека новите играчи, посебно Тагое се вклопија и прикажаа добри игри во подготвителниот период... Идемо даље, пет бода пред Звезденаестерац :)

Док се землја око сунца крече, жлезда без пенала победити нече :kesa:

to sto smo dobili ikgiju 1-3 ovi ganci ce opet da jedu govna da nam tole odradio posao ....PFC DOMINIRAJ....................

Во среда на гости на нивата во Кула,против Хајдук,само поради теренот ми е страв,ако им дадеме гол докај 30-та минута има да ги демонтираме 5-0.
Како и да е 3 бода се најбитни!!!

дечки убаво тргнавме како за прв натпревар... одлично деби на Тагое само не ми е јасно позајмен е кај нас нели?
убаво е секогаш вака без проблеми да се решаваат натпреварите... поздрав

Секако дека им честитав, но да не постирам слики во нивни фан клуб, тука ќе ја ставам сликата :icon_lol:

30sk5sk.jpg

0-1 полувреме,сеа уште еден гол докај 60-та минута за мирен финиш!

0:2 конечно Томич :)

--- надополнето ---

0:3 Петрович.Што така им текна да свират еден пенал за нас :)

--- надополнето ---

0:4 Стрелец Шчепович

Буши боранију.... Ете му на Џомба поголем пораз на неговиот тим од оној на Инџија, а притоа на најубавиот стадион во земјата :pos::pos:

Головите од денешниот натпревар против Хајдук Кула... :)

Победа во 89 минута против ОФК 2:1.Имавме многу, многу шанси но Тејго и останатите се промашија.По првата шанса од корнер во 87 минути примивме гол, но за среќа на крај не спаси Смилјанич.Нека е честито победата и во среда против жлезда по добра игра :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom