Фан Клуб: Партизан

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
одабери партизан! зашто? Зато што нама није суѓен пенал 14 година у дербију. Зато што нисмо играли бункер против Олимпика у Финале(који смо добили пеналима и постали европски, а касније светски шампиони). И за вакви разлози се навива за партизан?

...имате една песна, си ја пеете често на дерби.

15 godini nema penal za nas u derbi,a samo poslednive godini jas sto pamtam ima 4-5 somnitelni situacii za penal,ama ....
ne e bitno,bitno e IZABERI PARTIZAN :)

Па ако е да се *одабере Партизан* ваљда причините ќе бидат Партизан и неговата големина , а не тоа дека на Звезда и се судел пенал у дерби ... :smir:

Па ако е да се *одабере Партизан* ваљда причините ќе бидат Партизан и неговата големина , а не тоа дека на Звезда и се судел пенал у дерби ... :smir:
da ne ne si razbral nesto ? :)
izaberi partizan i ako gledas poveketo se rabotite za anti zvezda,ne znam sto ne e jasno!

погрешена пропаганда. Ако е Анти-Звезда може да биде за било кој друг тим.Овде како што гледам целта е да НЕ се навива за Звезда, а не да се навива за Партизан. Али добро,можда и ќе привлечете "вистински" навивачи.Сепак,зголемен ви е кредибилитетот ,имате бакљада на шах организирано.:smir:

Па тоа де ... Зашто Анти-Звезда кога може За-Партизан ? ... Или не може ?
ova e da se naviva za Partizan a ne za zvezda,direktno...

погрешена пропаганда. Ако е Анти-Звезда може да биде за било кој друг тим.Овде како што гледам целта е да НЕ се навива за Звезда, а не да се навива за Партизан. Али добро,можда и ќе привлечете "вистински" навивачи.Сепак,зголемен ви е кредибилитетот ,имате бакљада на шах организирано.:smir:
ne e pogresna >
zato sto na 11 razlika na igracima pevate igrate ko pi.ke :)
navivaci li se toa be? :)

inace u kup sme padnati so Jagodina,treba lesno da gi pomineme :)

Па тоа де ... Зашто Анти-Звезда кога може За-Партизан ? ... Или не може ?
Е а колко ми беше мило кд против Бриж почнасва : Си##ј Звездо оле, и онј Куемаха за десет секунде ги га набута. Прајслес!:smir:
Тој докажуе све. Еј, играв с`с Бриж, спомнуев гу Звезду...:uvo:

Е а колко ми беше мило кд против Бриж почнасва : Си##ј Звездо оле, и онј Куемаха за десет секунде ги га набута. Прајслес!:smir:
Тој докажуе све. Еј, играв с`с Бриж, спомнуев гу Звезду...:uvo:
imate kompleks od nas cigana,hahaha,ti teknuva :)

zvezda-partizan 1-4 mladinci,jakata skola na zvezda ahaahah,otvaranje,i za 10-tina dena vaka ke bide:)

Утре против Смедерево ќе играме без Фејса,Илич,Гавранчич и двајцата Јованович.Клео се опорави од повредата:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom