Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
da ne ne si razbral nesto ?Па ако е да се *одабере Партизан* ваљда причините ќе бидат Партизан и неговата големина , а не тоа дека на Звезда и се судел пенал у дерби ... :smir:

da ne ne si razbral nesto ?
izaberi partizan i ako gledas poveketo se rabotite za anti zvezda,ne znam sto ne e jasno!
ova e da se naviva za Partizan a ne za zvezda,direktno...Па тоа де ... Зашто Анти-Звезда кога може За-Партизан ? ... Или не може ?
ne e pogresna >погрешена пропаганда. Ако е Анти-Звезда може да биде за било кој друг тим.Овде како што гледам целта е да НЕ се навива за Звезда, а не да се навива за Партизан. Али добро,можда и ќе привлечете "вистински" навивачи.Сепак,зголемен ви е кредибилитетот ,имате бакљада на шах организирано.:smir:

Е а колко ми беше мило кд против Бриж почнасва : Си##ј Звездо оле, и онј Куемаха за десет секунде ги га набута. Прајслес!:smir:Па тоа де ... Зашто Анти-Звезда кога може За-Партизан ? ... Или не може ?
imate kompleks od nas cigana,hahaha,ti teknuvaЕ а колко ми беше мило кд против Бриж почнасва : Си##ј Звездо оле, и онј Куемаха за десет секунде ги га набута. Прајслес!:smir:
Тој докажуе све. Еј, играв с`с Бриж, спомнуев гу Звезду...:uvo: