Фан Клуб: Партизан

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
DRUGI ŠEŠIR: Leh, Đenova, Liberec, Crvena zvezda, Harts, Sigma Olmuc, Sent Patriks, Brondbi, Trabzon, Metalurg Donjeck, Gengan, Sarajevo, Vaslui, PAOK, Amkar, Dinamo Moskva, Žilina, Tromso, Rapid Beč, Vorskala, Bnei Jehuda, Sion, NAC Breda, BATE Borisov, Nacional Funkal, Sivaspor, Genk, Stabek, Slovan Bratislava, Maribor, Košice, Karabag, Baku, Levadia, Aktobe, Šturm i Elfsborg.

Еве ѓи можните противници.
Лех има јак тим,Џенова исто така,Паок би сакал да ги избегнеме...
Со другиве кој и да се паднеме не би било лошо има и меѓу тие јаки екипи ама не како овие 3.
Интересно ќе биде сепак:)

UEFA je obavila svoj današnji prepodnevni posao, pred glavni žreb za plej of „UEL“ (UEFA Europa League) koji će se održati u 13.30h. Evropska kuća fudbala je formirala podgrupe pred žreb, tako da se već sad zna da će Partizan na popodnevnom žrebu za rivala dobiti jednog od sledećih 5 klubova:

Trabzonspor (TUR)
MŠK Žilina (SVK)
IF Elfsborg (SWE)
Bnei Yehuda Tel-Aviv FC (ISR)
FK Bakı (AZE)

Ако има некој линк за директно следење на ждрепката нека пушти.

Може Звезда-Партизан да се паднат меѓу нив?
не се плаши одма па ти...

Можни противници ни се:Трабзонспор,Жилина,Елфсборг,Бнеи Јехуда,ФК Баку...
Со кој и да паднеме ќе бидеме фаворити,па што биде нека биде!
Со самиот влез во групите на Европа Лига клубот добива 1 милион евра!!

не се плаши одма па ти...

Можни противници ни се:Трабзонспор,Жилина,Елфсборг,Бнеи Јехуда,ФК Баку...
Со кој и да паднеме ќе бидеме фаворити,па што биде нека биде!
Со самиот влез во групите на Европа Лига клубот добива 1 милион евра!!
Еј , извини се потресов :S.
Си ме блокораил на мсн , а ?:pos2:Биди маж де , кога ти зборев дека ќе отпаднете од Апоел ми се смееше , а сега како пи**а ме блокирал оМг:tapp:

Која Звезда бе...ако ги тепале грузијците 5-2,не значи дека се многу јаки.Им се погоди така,и више тоа нема да се деси никад.

Си ме блокораил на мсн , а ?:pos2:Биди маж де , кога ти зборев дека ќе отпаднете од Апоел ми се смееше , а сега како пи**а ме блокирал оМг:tapp:

Отпаднавме од грците,ама во квалификации за ЛШ,а не за Европски куп.Сега сме еднакви.И ние во Европски куп и вие...

Отпаднавме од грците,ама во квалификации за ЛШ,а не за Европски куп.Сега сме еднакви.И ние во Европски куп и вие...

Да само ние што спасувавме жива глава да не пропадне клубот, заминуваа играчи, немаше пари за разлика од вас кои се расфрлаа со пари, донесовте познати играчи во тимот, викавте дека сигурно влагате у ЛШ и уште незнам што, и пак дојдовме на исто. Тоа е разликата...

И што да праиме сеа..не надиграа грците таму.Ние бевме бољр во Београд,ама за џабе.Туку ај да не ја тупам,ќе видиме во домашно првенство како ќе биде.

Скапан смири се,на мсн од завчера се немам ставено,не пишувам многу многу...
Немај гајле ќе правиме муабет:)

И што да праиме сеа..не надиграа грците таму.Ние бевме бољр во Београд,ама за џабе.Туку ај да не ја тупам,ќе видиме во домашно првенство како ќе биде.

Ја кажав вистината, не беше ни провокација ни ништо. И точно, се гледаме во лига.

Да само ние што спасувавме жива глава да не пропадне клубот, заминуваа играчи, немаше пари за разлика од вас кои се расфрлаа со пари, донесовте познати играчи во тимот, викавте дека сигурно влагате у ЛШ и уште незнам што, и пак дојдовме на исто. Тоа е разликата...
На исто???
Ние сме носители:)
Ќе видиме после ова коло дали на исто ќе биде....

На исто???
Ние сме носители:)
Ќе видиме после ова коло дали на исто ќе биде....

Абе на исто сме, дали носители или не...И да отпадне Звезда више нема толку криво да ми е, децава покажаа како се игра со срце, а не како мајмуните од африка до лани што играа.

Абе на исто сме, дали носители или не...И да отпадне Звезда више нема толку криво да ми е, децава покажаа како се игра со срце, а не како мајмуните од африка до лани што играа.
У право си,се заебавам...

Христов што се правиш толку паметен бе???
Факт е дека Партизан има најјак тим во Србија ама зелен и неискусен за Европа...
Така ќе биде и оваа година!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom