Фан Клуб: Партизан

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
DRUGI ŠEŠIR: Leh, Đenova, Liberec, Crvena zvezda, Harts, Sigma Olmuc, Sent Patriks, Brondbi, Trabzon, Metalurg Donjeck, Gengan, Sarajevo, Vaslui, PAOK, Amkar, Dinamo Moskva, Žilina, Tromso, Rapid Beč, Vorskala, Bnei Jehuda, Sion, NAC Breda, BATE Borisov, Nacional Funkal, Sivaspor, Genk, Stabek, Slovan Bratislava, Maribor, Košice, Karabag, Baku, Levadia, Aktobe, Šturm i Elfsborg.

Еве ѓи можните противници.
Лех има јак тим,Џенова исто така,Паок би сакал да ги избегнеме...
Со другиве кој и да се паднеме не би било лошо има и меѓу тие јаки екипи ама не како овие 3.
Интересно ќе биде сепак:)

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
UEFA je obavila svoj današnji prepodnevni posao, pred glavni žreb za plej of „UEL“ (UEFA Europa League) koji će se održati u 13.30h. Evropska kuća fudbala je formirala podgrupe pred žreb, tako da se već sad zna da će Partizan na popodnevnom žrebu za rivala dobiti jednog od sledećih 5 klubova:

Trabzonspor (TUR)
MŠK Žilina (SVK)
IF Elfsborg (SWE)
Bnei Yehuda Tel-Aviv FC (ISR)
FK Bakı (AZE)

Ако има некој линк за директно следење на ждрепката нека пушти.

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Може Звезда-Партизан да се паднат меѓу нив?
не се плаши одма па ти...

Можни противници ни се:Трабзонспор,Жилина,Елфсборг,Бнеи Јехуда,ФК Баку...
Со кој и да паднеме ќе бидеме фаворити,па што биде нека биде!
Со самиот влез во групите на Европа Лига клубот добива 1 милион евра!!

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
не се плаши одма па ти...

Можни противници ни се:Трабзонспор,Жилина,Елфсборг,Бнеи Јехуда,ФК Баку...
Со кој и да паднеме ќе бидеме фаворити,па што биде нека биде!
Со самиот влез во групите на Европа Лига клубот добива 1 милион евра!!
Еј , извини се потресов :S.
Си ме блокораил на мсн , а ?:pos2:Биди маж де , кога ти зборев дека ќе отпаднете од Апоел ми се смееше , а сега како пи**а ме блокирал оМг:tapp:

В

Вори

Гостин
Која Звезда бе...ако ги тепале грузијците 5-2,не значи дека се многу јаки.Им се погоди така,и више тоа нема да се деси никад.

В

Вори

Гостин
Си ме блокораил на мсн , а ?:pos2:Биди маж де , кога ти зборев дека ќе отпаднете од Апоел ми се смееше , а сега како пи**а ме блокирал оМг:tapp:

Отпаднавме од грците,ама во квалификации за ЛШ,а не за Европски куп.Сега сме еднакви.И ние во Европски куп и вие...

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Отпаднавме од грците,ама во квалификации за ЛШ,а не за Европски куп.Сега сме еднакви.И ние во Европски куп и вие...
Да само ние што спасувавме жива глава да не пропадне клубот, заминуваа играчи, немаше пари за разлика од вас кои се расфрлаа со пари, донесовте познати играчи во тимот, викавте дека сигурно влагате у ЛШ и уште незнам што, и пак дојдовме на исто. Тоа е разликата...

В

Вори

Гостин
И што да праиме сеа..не надиграа грците таму.Ние бевме бољр во Београд,ама за џабе.Туку ај да не ја тупам,ќе видиме во домашно првенство како ќе биде.

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Скапан смири се,на мсн од завчера се немам ставено,не пишувам многу многу...
Немај гајле ќе правиме муабет:)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
И што да праиме сеа..не надиграа грците таму.Ние бевме бољр во Београд,ама за џабе.Туку ај да не ја тупам,ќе видиме во домашно првенство како ќе биде.
Ја кажав вистината, не беше ни провокација ни ништо. И точно, се гледаме во лига.

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Да само ние што спасувавме жива глава да не пропадне клубот, заминуваа играчи, немаше пари за разлика од вас кои се расфрлаа со пари, донесовте познати играчи во тимот, викавте дека сигурно влагате у ЛШ и уште незнам што, и пак дојдовме на исто. Тоа е разликата...
На исто???
Ние сме носители:)
Ќе видиме после ова коло дали на исто ќе биде....

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
На исто???
Ние сме носители:)
Ќе видиме после ова коло дали на исто ќе биде....
Абе на исто сме, дали носители или не...И да отпадне Звезда више нема толку криво да ми е, децава покажаа како се игра со срце, а не како мајмуните од африка до лани што играа.

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Абе на исто сме, дали носители или не...И да отпадне Звезда више нема толку криво да ми е, децава покажаа како се игра со срце, а не како мајмуните од африка до лани што играа.
У право си,се заебавам...

Христов што се правиш толку паметен бе???
Факт е дека Партизан има најјак тим во Србија ама зелен и неискусен за Европа...
Така ќе биде и оваа година!

Kajgana Shop

На врв Bottom