Фан Клуб: Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата Sprite
  • Време на започнување Време на започнување
Костуранов ќе брани во Охрид
Прегледај го приврзокот 32650
Новиот прволигаш потпиша со Костуранов на една година
Дејан Костуранов, довчерашниот голман на Скопје, е нов чувар на мрежата на Охрид. Со тоа новиот прволигаш го реши најболното прашање во екипата. Костуранов во минатото бранеше и во Силекс, потекнува од школата на Македонија ЃП, беше и во Вардар, а има и интернационално искуство откако една сезона мина и во соседна Албанија. Костуранов со Охрид се договори на соработка на една година.

Првава утакмица се избрука максимално.Вториот гол на Јанчевски слободно можеле да го пишет автогол на Костуранов.Ајде да не прајме галами одма,сепак е прва утакмица се случувало на многу појаки голмани.
--- надополнето: Aug 1, 2011 6:46 PM ---
Рибари ќе дојдете на натпреваров со Тетекс ???

Абе исполегнати се сите по плажине дремат :pos:

Бар 1 комбе дојдите ако ништо друго сосве лежалки правец Тетово :) Ако има нешто дефинитивно околу ова пишите...И ако може да ми ги напишете засилувањата... Позз

Прва утакмица оваа сезона на домашен терен. Ај прво па машко, со среќа нека ни е денес. Очеквам да крцкат стадионон.

Каков гол даде Клечкароски еј... Ова на sportefe ако снимаа ќе го стават, кај шо се дупеа пајаците во 90та минута. :icon_lol:
1_1.jpg

Или шо би рекол еден наш познат коментатор - грми грми на трибините.

Каков гол даде Клечкароски еј... Ова на sportefe ако снимаа ќе го стават, кај шо се дупеа пајаците во 90та минута. :icon_lol:
1_1.jpg

Или шо би рекол еден наш познат коментатор - грми грми на трибините.

Ќе има сигурно снимка од голот, од НТВ ќе го ставет на јутуби. Клечкарон ептен слабо играше, ама со голот се истаде и тоа како. Најдобри според мене беа швајцон (7) и кике (16).

пс.
Охрид - Силекс 2-0

Ќе има сигурно снимка од голот, од НТВ ќе го ставет на јутуби. Клечкарон ептен слабо играше, ама со голот се истаде и тоа како. Најдобри според мене беа швајцон (7) и кике (16).

пс.
Охрид - Силекс 2-0
Слаб беше цела утакмица, зицер промаши Кике ко му даде уба топка, тогаш се изнервирав. Ама аку ајде, се изваде накрај.
Иначе Каланон нека си ги земит копачките и дома му нека си ги однесит. Или онака во Лешани нека играт. Значит ептен ме нервират кога на тренер му се прајт присила од трета страна за некој шо немат душа за 15 минути да бидит фудбалер. Џабе... срамота е.
И одбраната слаба.

А судијата на неколку пати не изеба јако. Тој цела иницијатива на Силекс им ја напрај. Ако не победевме денес, отпаднати бевме. Сега и морал се крена и све.

Нема шо да реплицирам, само да напишам дека се согласувам се со тебе, посебно тоа за Каланон. (y)

Иначе, следна со Брегалница, потоа дома со Вардар.

Од видеово шо го глеам...Гаше бранеше? :)

Гаше бранеше од причина шо новиот голман (Костуранов) бранел на времето за Силекс. :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom