Фан Клуб : Овче Поле

• Креатор на темата Креатор на темата WW
  • Време на започнување Време на започнување
незнам шо и како е ја само разбрав така дека Љутков рекол дека така ќе се викала екипата од наредната сезона оти у Велес имало пеколна атмосфера,повеќе навивачи и поголема сала....затоа и прашав сепак фала на одговорот

Ништо, ништо и јас убаво ти одговорив...само ако Љутков зборувал за тоа, сигурно да не мисли да си прават своја екипа во Велес, бидејќи како што кажав оваа година се најавува Шампионски тим, па така да половина од овие досегашните би требало да си идат од Овче Поле :toe: а и не верувам дека Љутков е тој што треба да кажува, можеби си прави човекот некој филмчиња... :helou:

не те сваќам....кој ќе прави шампионска екипа....а за тоа Љутков шо кажал сигурно не е на ветер и магла....само шо ја немам убаво разбрано шо и како е

не те сваќам....кој ќе прави шампионска екипа....а за тоа Љутков шо кажал сигурно не е на ветер и магла....само шо ја немам убаво разбрано шо и како е
Oвле Поле

Во Свети Николе се најавува да се прави Шампионски тим за наредната сезона, под името Овче Поле, па така да половината и повише што играа до сега за Овче Поле ќе го напуштат клубот, а во Овче Поле играат 5-6 души Велешани + тренерот Љутков е од Велес... па може тие да го напуштат Овче Поле и да си играат втора лига во Велес, а на нивно место да дојдат појаки играчи за наредната сезона да се конкурира за првите 2-3 места на табелата :toe:

ок ок сега ми е појасно....фала на објаснувањето

Вчера од Овче Поле ипратиле писмо до КФМ дека и оваа година ќе се натпреварува во Прва лига... така да нема веќе нејаснотии околу таа тема... од сигурни извори :smir: Се очекува за некоја недела да дојдат и играчите и да се зборува за амбициите на клубот и да се почне со припремите за наредната сезона... сега за сега некој трансфер нема :toe:

a do pred eden mesec najavuvavte atak na titulata a sea pisite deka barem ke ucestvuvate cccc kolku samo se mackat oci vo makedonskiot sport kolku samo lazni vetuvanja to nevideno nesto

a do pred eden mesec najavuvavte atak na titulata a sea pisite deka barem ke ucestvuvate cccc kolku samo se mackat oci vo makedonskiot sport kolku samo lazni vetuvanja to nevideno nesto

Абе братче кога не си упатен, зошто пишуваш колку да провоцираш... газдата на Овче Поле не беше тука некое време и затоа... иначе каде пишувало дека нема да се игра и другата година и дека се задоволуваме со учество... за некоја недела се очекува состанок каде ќе присуствуваат газдата и играчите заедно со стручниот штаб и ќе се коментира за амбициите, за нови засилувања, за тоа кој ќе добие "шут-карта"... а тоа е друго дваесет што газдата многу не се ангажира, тој да се заангажира ќе ја купи пола Битола... така да не си го тупи ти мозочето уште сега, има време... кога ќе дознаам повеќе ќе напишам и готово... :smir:

П.С Кога веќе модераторите можат да ги менуваат имињата на фан клубовите, ако сакаат МАРКО МЗТ или marcus да го избришат тоа ОВЧАРИ :smir:

КК Овче Поле припремите за наредната сезона ќе ги почне на 3 или 5 Август... сега за сега толку :helou:

ми фали кошарката навињето и се остало едвај чекам да почнат натпреварите позззз

Имаме нов играч, мислам дека е Американец 2.24m :tapp:
:smir:

веќе почнат ли е да тренира,го имате ли гледано дај кажете нешто :)

bb[noone];2765590 напиша:
веќе почнат ли е да тренира,го имате ли гледано дај кажете нешто :)

Не не, тоа е грешка... не е 2.24 туку 2.17 и не се знае дали ќе остане кај нас... :smir:

Значи Овче Поле оваа година пријави екипа за Првата лига за сезоната 2009/10... остануваат домашните играчи + Небојша Ристич во екипата... околу другите странци се уште не се знае има време за тоа... а и информацијата дека и Слободан Михајловски е вратен во екипата, по неколку месечното отсутсво поради расправија со тренерот :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom