Фан Клуб: Наполи

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување
Кабрал,Албиол се најновите играчи на Наполи,Кавани во ПСЖ за 64 милиони и тн за повеке информации Наполи фан клуб

што не го купите сега ибрахимович контра малце сеа малце постар и поише плата ама помалце откуп на договор

што не го купите сега ибрахимович контра малце сеа малце постар и поише плата ама помалце откуп на договор

1310645879_cocaine_om_nom_nom.gif

Крофната ќе ги собере сите Шпански играчи :pos:ова го правеше и во Ливерпул. Ако дадат 35 мил за дрвото Игуаин стварно се без памет. 55 мил за резервите на Реал (y)

Крофната ќе ги собере сите Шпански играчи :pos:ова го правеше и во Ливерпул. Ако дадат 35 мил за дрвото Игуаин стварно се без памет. 55 мил за резервите на Реал (y)

Не коби бе ... нека го земат уште Игуаин и доста е :icon_lol:

“Дрвото“ Игуаин и во најлоша форма дава 20+ голови во сезона ;)
Ако некои штипикури од Бразил и од бог знае која пичка им материна вредат по 40 милиони, и 35 се малку за Игуаин.

Вие може да се смеете колку сакате али Бенитез прави добри трансфери. Јуве имаат премногу добар тим али сепак очекувам да се борат за титула како и лани.

Вие може да се смеете колку сакате али Бенитез прави добри трансфери. Јуве имаат премногу добар тим али сепак очекувам да се борат за титула како и лани.

НА Реаловци им е смешно, но едно забораваат дека секој што од Реал преминал во некој Италијански клуб успеал да се снајде.

Пример. Самуел, Камбиасо од Реал во Интер.

Добар пазар праат Наполи според мене и Игуаин не е ни малце наивен трансфе а и играчот е далеку од лош.

Сеа уште еден до двајца DM/CM ala Xabi Alonso и ко шо знам слаби се на бековските позиции пошо ни Армеро ни Маџо не се класични бекови туку подобро функционираат у 3-5-2 а Бенитез би фурал некоја 4-2-3-1 формација.

Имаат уште пари за трошење и ако ги искористат паметно може да бидат доста опасни.

Па сеа глеам дека Чигарини од Аталанта е 50% нивни и не би било лошо да го вратат и да загризаат за некој подобар DM/CM.

Гледам и Зунига ќе си оди. Фали уште 25 мил да фрлат за Коентрао. :LOL:

Faktot sto maradona e ikona na klubot i te kako ima znacenje za bilo koj argentinec, poseben stimul e faktot sto maradona najdobrite godini od klubskite angazmani gi ima odigrano u napoli. Plus publikata sto ja imaat napplitancite, posebno za transferite od spanija, koi fakt e deka nemaat igrano pred tolku vatreni fanovi, mi dava do znak deka san paolo kje bide mnogu mnogu tvrd orev ovaa godina.
Garantiram deka napoli ovaa godina kje osvoi trofej, makar i kupot.
Plus faktot sto dosta rano gi napravija transferite, imaat vreme da se vklopat i se.
Me interesira ako nekoj ima podatok kolku dosea vlozija u novi igraci.

Арбелоа да го купевте ако сакате ефтино ќе ви го дадеме :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom