Фан клуб на "Meкларен Мерцедес Ф1"

• Креатор на темата Креатор на темата Dzish
  • Време на започнување Време на започнување
Малери го следат Хеики во МекЛарен. Сепак неговите квалитети се неоспориви, и кога - тогаш ќе излезат на видело .. Тој заслужува максимална поддршка од сите фанови на МекЛарен !!

Го подржувам секој пилот на МекЛарен не ми е битно кој вози за МекЛарен

Фан сум на мекларен мерцедес од памтивек...од кога знам за форумула...не сум од оние пресни навивачи и фанови на хамилтон...:wink:

Пресен или не, се исто ..... Важно за МекЛарен си .. :wink:

Позз Друже

оваа прилика ја користам да кажам дека на минатогодишната одлучувачка трка,кога хамилтон го исгуби 4тото место(мислам дека беше),и периодот додека не заврши трката,и се знаеше дека хамилтон е шампион,мислам дека срцето ми прсна од возбуда!

ехехехе абе мн е јак Хамилтон му ги зедоа поените од Мелбурн :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Не е можно ова.....ајде по една недела кажват дека му ги зедоа бодовите.....

Глупи едни

Ццццццццццц ....... Ќе има ли крај на овие преку к*р веќе одлуки на ФИА против МекЛарен .... :nerv::nerv::nerv:

Си чула ама не добро... КЕРС (кинетик енерџи риковер систем), и тоа го поседуваат Мекларен, Ферари, БМВ... другите го немаат. Така да целиов пост не ти држи ич вода :)

Ок...згрешив една буквичка..моја вина..

Мојот пост беше постиран во веза дека има нови правила во Ф1 во тоа е вклучен и овој КЕРС систем кој е составен од една голам батерија која има голема килажа која е поставена во не секој болид во зависност од килажата на шоферот ,служи за добивање на дополнителна енергија која во одреден периот батеријата се полни и возачите кога ке се наполни го кликнуваат коа копче и дава поголема брзина самиот болид..а видовме и на првата трка во Мелбурн и како функционира што за мене е ФАНТАСТИЧНО.Ме потсека на тие игрите нид фор спид со тоа интрото :vozbud:.

Муабетот ми е дека има нови правила во Ф1 .

нови прописи во кои спага предниот спојлер , керс системот и силк или мазните гуми .....

аеродинамиката и слично...

да нема заблуди да ти биде и на др форумџии појасно еве сликовите за што станува збор и кои се новите правила оваа година во Формула 1 ...мислам дека е лесно да се разбере а сто се однесува до тој керс систем накратко погоре одјаснив за што служи

:smir:

Ок...згрешив една буквичка..моја вина..

Мојот пост беше постиран во веза дека има нови правила во Ф1 во тоа е вклучен и овој КЕРС систем кој е составен од една голам батерија која има голема килажа која е поставена во не секој болид во зависност од килажата на шоферот ,служи за добивање на дополнителна енергија која во одреден периот батеријата се полни и возачите кога ке се наполни го кликнуваат коа копче и дава поголема брзина самиот болид..а видовме и на првата трка во Мелбурн и како функционира што за мене е ФАНТАСТИЧНО.Ме потсека на тие игрите нид фор спид со тоа интрото :vozbud:.

Муабетот ми е дека има нови правила во Ф1 .

нови прописи во кои спага предниот спојлер , керс системот и силк или мазните гуми .....

аеродинамиката и слично...

да нема заблуди да ти биде и на др форумџии појасно еве сликовите за што станува збор и кои се новите правила оваа година во Формула 1 ...мислам дека е лесно да се разбере а сто се однесува до тој керс систем накратко погоре одјаснив за што служи
:smir:
Toa интрото уствари е Азот Диоксид N02 и се вика нитро :smir:. Пак имаш мала грешка во буквите.

Инаку добар пост, баш се опфатени измените на болидите во Ф1

Toa интрото уствари е Азот Диоксид N02 и се вика нитро :smir:. Пак имаш мала грешка во буквите.

Инаку добар пост, баш се опфатени измените на болидите во Ф1

Биди маж и признај за пораз...не се факај за буквички :smir:

Не кажа што мислиш за одземените бодови на Хамилтон...

Биди маж и признај за пораз...не се факај за буквички :smir:

Не кажа што мислиш за одземените бодови на Хамилтон...
Подобро да ја заврши трката и да го дисквалификуваат отколку да не ја заврши ич.

Што има да мислам, тоа е тоа, Хамилтон си го направи своето, ја извози добро целата трка. Тоа што одлучија да го казнат, е работа на ФИА. Како навивач можам да пцујам до утре, џабе ми е. А несум од тој тип на луѓе, Ф1 ја гледам заради забава, не дека Хамилтон победува или незнам кој. Ако прочачкаш наназад, ке најдиш постови во кои имам напишано, не е битно кој ке победи, битно е да гледаме добри трки со престигнување и борба.

Лоши квали. и денеска ... Луис 14.ти, а Хеики ќе стартува веднаш зад него. Гужва ќе има овде во средината, бидејќи веднаш пред нив се Фетел, Накаџима, Хајдфелд, Алонсо, Кими и Кубица ....

Лоши квали. и денеска ... Луис 14.ти, а Хеики ќе стартува веднаш зад него. Гужва ќе има овде во средината, бидејќи веднаш пред нив се Фетел, Накаџима, Хајдфелд, Алонсо, Кими и Кубица ....
Дај боже да врни, не треба ништо друго. А не се плаши, кога можеше Хамилтон од 18-ти да дојде до 3 место, од 14 може да победи ако му оди времето од рака :vozbud:

^ Имаш право Друже ...... НИКАД НЕ РЕЦИ НИКАД !! :helou:

И денеска лошо ГП за МекЛарен. Луис дотурка некако до седмата позиција, за стабилноста и аеродинамиката на болидот да не зборувам, само кога ќе ми текне како Вебер го претекна, ми се плаче ..

А за Хеики што да кажам .. НЕ ИДЕ, И НЕ ИДЕ !! :nesum:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom