- Член од
- 11 јули 2008
- Мислења
- 4.843
- Поени од реакции
- 4.072
Pa ne, ali se ocekuvase neli oni da bidat poddrskata na timot sto mu nedostigase poslednive 2-3 god.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Реално, тоа го зборам со другари задњиве 2-3 сезони, преку кур од аба и странци. да се вратиме у 2008-9, да играме у мала сала утакмици. не дека ние ко навивачи заслужуеме тоа да го трпиме, ама очигледно е неизбежно и можда и природно пошто неколку сезони по ред исти копи пејст не се на арно. мењање играчи, тренери, трошење пари, ПА ПРЕКУ КУР.
Kolku i da saka coek da pise dobro nemoze posle 11 porazi u serija. Otkako se vratija Fa igracive glava ne krenaa od porazi
Кои Ф.А. децана средношколски што ги плаќа Марин по 150 ден од утакмица да идат да певуцкаат ? Да не се вреѓаме....
Абе ти не се змаарај со мене, земи иди у сала, пеј нешо навивај, иди у црква моли се, пали миризлива стапчиња дома, предложи му на грне да викне некој да им бае на играчите, тренерите управата, пошо срамота е со 2 победи да останете у аба, ви се смее цела Југославија. Ај шо ви се смее цела Југославија, ја бруката и Македонија и цела кошаркаАј не се замарај ти со МЗТ , бркај си работа ...
Абе ти не се змаарај со мене, земи иди у сала, пеј нешо навивај, иди у црква моли се, пали миризлива стапчиња дома, предложи му на грне да викне некој да им бае на играчите, тренерите управата, пошо срамота е со 2 победи да останете у аба, ви се смее цела Југославија. Ај шо ви се смее цела Југославија, ја бруката и Македонија и цела кошарка
Јас си одам у сала и си навивам , како што можам да те сватам од твоиве постови ти не си за МЗТ , претпоставувам за Куманово си ...што се замараш и што те заболе курот тебе за МЗТ и ФА , гледај си го твојот пропали тим ..., МЗТ бил и секогаш ке биде бренд без разлика на моменталните резултати , во секоја кариера на некој клуб има падови и порасти ..али ти кај можеш да ги сватиш тие работи , иди мрчи на некој друг форум , не замарај
Јас реков дека претпоставувам дека е за Куманово ... бидејки плука по МЗТ, , А кој клуб е Соколи па да бидеш негов фанАман бе не секој што ве провоцира е за Куманово, ако не си запознаен овој е единствениот фан на карпош соколи на форумов и прекинете због разни поединци Куманово да го плукате, турете им сол
Јас реков дека претпоставувам дека е за Куманово ... бидејки плука по МЗТ, , А кој клуб е Соколи па да бидеш негов фанклуб ли е тоа ... ?
Јас реков дека претпоставувам дека е за Куманово ... бидејки плука по МЗТ, , А кој клуб е Соколи па да бидеш негов фанклуб ли е тоа ... ?
Ne plukam po MZT, naprotiv radosen sum na vasite uspesi i toa sto uspeavte da go trgnete zloto od klubot.