Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Реално, тоа го зборам со другари задњиве 2-3 сезони, преку кур од аба и странци. да се вратиме у 2008-9, да играме у мала сала утакмици. не дека ние ко навивачи заслужуеме тоа да го трпиме, ама очигледно е неизбежно и можда и природно пошто неколку сезони по ред исти копи пејст не се на арно. мењање играчи, тренери, трошење пари, ПА ПРЕКУ КУР.

Па и натака тера изгледа ќе се вратиме 10 години.Како иде време само парите од општина ќе бидат по се изгледа други спонзори тешко,и за тие пари ќе биде тепачка кој повеќе да земе од нив.
Стариот градоначалник издејствува солидна сума за МЗТ место новиот да се докаже дека е подобар од стариот барем да ја дуплираше овој одвај и таа истата ќе ја дава.На 17 милиона евра буѓет општината 2% му е негде 340 000 евра,а не ќе дава 325 000 евра за екологија глупости се ова.

Кои Ф.А. децана средношколски што ги плаќа Марин по 150 ден од утакмица да идат да певуцкаат ? Да не се вреѓаме....

Него Костоски ладно ги одбил,за жал а мислам дека баш тој ќе им легнеше ко што немаат шутер од далеку. Сега не знам кој им останува,ама можат да почекаат уште малце таму кај Април,Мај ко ќе останат уште 1-2 утакмици кога ќе бидат и теоретски испаднати тогаш нека донесат играч (y)

Кои Ф.А. децана средношколски што ги плаќа Марин по 150 ден од утакмица да идат да певуцкаат ? Да не се вреѓаме....

Не ги плаќа 150 денари, туку 134 денари...остсанатите 16 денари идат за персонален данок

Ај не се замарај ти со МЗТ , бркај си работа ...
Абе ти не се змаарај со мене, земи иди у сала, пеј нешо навивај, иди у црква моли се, пали миризлива стапчиња дома, предложи му на грне да викне некој да им бае на играчите, тренерите управата, пошо срамота е со 2 победи да останете у аба, ви се смее цела Југославија. Ај шо ви се смее цела Југославија, ја бруката и Македонија и цела кошарка

Абе ти не се змаарај со мене, земи иди у сала, пеј нешо навивај, иди у црква моли се, пали миризлива стапчиња дома, предложи му на грне да викне некој да им бае на играчите, тренерите управата, пошо срамота е со 2 победи да останете у аба, ви се смее цела Југославија. Ај шо ви се смее цела Југославија, ја бруката и Македонија и цела кошарка

Јас си одам у сала и си навивам , како што можам да те сватам од твоиве постови ти не си за МЗТ , претпоставувам за Куманово си ...што се замараш и што те заболе курот тебе за МЗТ и ФА , гледај си го твојот пропали тим ..., МЗТ бил и секогаш ке биде бренд без разлика на моменталните резултати , во секоја кариера на некој клуб има падови и порасти ..али ти кај можеш да ги сватиш тие работи , иди мрчи на некој друг форум , не замарај

Јас си одам у сала и си навивам , како што можам да те сватам од твоиве постови ти не си за МЗТ , претпоставувам за Куманово си ...што се замараш и што те заболе курот тебе за МЗТ и ФА , гледај си го твојот пропали тим ..., МЗТ бил и секогаш ке биде бренд без разлика на моменталните резултати , во секоја кариера на некој клуб има падови и порасти ..али ти кај можеш да ги сватиш тие работи , иди мрчи на некој друг форум , не замарај

Аман бе не секој што ве провоцира е за Куманово, ако не си запознаен овој е единствениот фан на карпош соколи на форумов и прекинете због разни поединци Куманово да го плукате, турете им сол

Аман бе не секој што ве провоцира е за Куманово, ако не си запознаен овој е единствениот фан на карпош соколи на форумов и прекинете због разни поединци Куманово да го плукате, турете им сол
Јас реков дека претпоставувам дека е за Куманово ... бидејки плука по МЗТ, , А кој клуб е Соколи па да бидеш негов фан :pos: клуб ли е тоа ... ?

Јас реков дека претпоставувам дека е за Куманово ... бидејки плука по МЗТ, , А кој клуб е Соколи па да бидеш негов фан :pos: клуб ли е тоа ... ?

Хахахаха не знам прашај го него, али типот провоцираше и во останатите фан клубови, така да тури му сол ;)

Ne plukam po MZT, naprotiv radosen sum na vasite uspesi i toa sto uspeavte da go trgnete zloto od klubot.

Ne plukam po MZT, naprotiv radosen sum na vasite uspesi i toa sto uspeavte da go trgnete zloto od klubot.

Доколку не си навивач на МЗТ што има ти да си радосен или да те засега што се случува со МЗТ
Гледај си го твојот клуб ....и не се мешај и не провоцирај .

Не ми се веруе шо глеам еј, 13 разлика водиме у Загреб :O оваа ако ја изгубиме сме пацери најголеми.

Мавра и Јуре мора да се задржат, ако се уиграат има да газат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom