Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Дај бе опрајте се со оваа политика , темава МЗТ ја претворивте во ВМРО и СДСМ ,
ај баталете се , дискутирајте за кошарка , беше ли некој вчера со Охрид , како атмосфера...како кошарката
тоа зборете ....да Ви ебам политиката ...заради тоа нема да не биде.:mad:

Pa znam deka e taka zatoa i vikam deka seknaa parite od vmro i tolku ke bide
Ne kazav nesto novo
I za KK Kumanovo ista sudbina e uste ovaa godina i posle pepel se

А така ли се тешиш ти, дека толку ќе биде за еден од двата клуба со најголема традиција во Македонија :D МЗТ ќе има доста солиден буџет и во иднина ич да не се секираш. Пак ќе ти кажам не е секогаш се во парите, туку во нивното менаџирање и трошење на правилен начин. Еве ти го истиот пример, првата сезона во АБА имавме дупло помал буџет од лани, па имавме 14 победи и тоа во многу многу појака АБА лига. Една Цедевита со Жалабал, Рајт и какви не странци беше на 6-то место.

Batali ABA sega za domasno prventsvo nikoj tim posteno ne zema Titula
Site timovi manje vise vrzani so vlast bea i bidnaa sampioni
Sega MZT sto go vikaat vmrovski tim toa vas problem e

Гечевски, Чековски, Дамјан итн. ВМРО ли се? Пошо они ги донесоа најголемите успеси?

А така ли се тешиш ти, дека толку ќе биде за еден од двата клуба со најголема традиција во Македонија :D МЗТ ќе има доста солиден буџет и во иднина ич да не се секираш. Пак ќе ти кажам не е секогаш се во парите, туку во нивното менаџирање и трошење на правилен начин. Еве ти го истиот пример, првата сезона во АБА имавме дупло помал буџет од лани, па имавме 14 победи и тоа во многу многу појака АБА лига. Една Цедевита со Жалабал, Рајт и какви не странци беше на 6-то место.

Гечевски, Чековски, Дамјан итн. ВМРО ли се? Пошо они ги донесоа најголемите успеси?
Tesete se igrajte bez pari ke vidime do kaj ke stignete

Да не беше темава за МЗТ ќе немаше другиве кај да лечат комплекси.

Ај глеј си го Куманово тамо..не му ја секирај ти за МЗТ ...жими ашимов некогаш Куманово ке земе титула

еј, толку знаат дека нема да земат, шо се ситат на темава на туѓа несреќа, боље се осеќаат така. дури од шо ја читат темава по грешка коментираат за нивниот тим :)[DOUBLEPOST=1514510623][/DOUBLEPOST]
Ај глеј си го Куманово тамо..не му ја секирај ти за МЗТ ...жими ашимов некогаш Куманово ке земе титула

еј, толку знаат дека нема да земат, шо се ситат на темава на туѓа несреќа, боље се осеќаат така. дури од шо ја читат темава по грешка коментираат за нивниот тим :)

Последно уредено:
Pa nema da zememe koga ne sme Vmrovci kako vas
Те пратам последниве постови и дојдов до заклучок дека ПОЈМА немаш ни од кошарка , ни од политика ,
имате фан клуб на КК Куманово , бркај работа , тамо коментирај , Ете Ви го Мекич и Стајич и радувајте се
Вашиот тренер изјави дека двајцата биле полн погодок :pos:

Pa nema da zememe koga ne sme Vmrovci kako vas
Сега вмровци, пред 3 поста комуњари бевме, хахахахах овде не се знае кој е помутав :))))))[DOUBLEPOST=1514540833][/DOUBLEPOST]
Леле кога ќе се вратат сега Ф.А. после големата победа во која го сменија екс градоначалникот,па леле кога ќе тргне,милина животот :D

Snap back to reallity,губат од сите со по 30 разлика :ROFLMAO:

Касно ви текна да се враќате шарени,све што е од иле направено нема на арно да излезе. :kuracc:
[DOUBLEPOST=1514540909][/DOUBLEPOST]Чекај имаше и такви што викаа дека сме со ванчо шехтански :lolzz:

Треба некој да сноси одговорност за ова понижување.
Ако не сноси дај секој нека дојде во клуб нека си прави егзибиции.[DOUBLEPOST=1514740013][/DOUBLEPOST]Треба некој да сноси одговорност за ова понижување.
Ако не сноси дај секој нека дојде во клуб нека си прави егзибиции.[DOUBLEPOST=1514740267][/DOUBLEPOST]
Дај бе опрајте се со оваа политика , темава МЗТ ја претворивте во ВМРО и СДСМ ,
ај баталете се , дискутирајте за кошарка , беше ли некој вчера со Охрид , како атмосфера...како кошарката
тоа зборете ....да Ви ебам политиката ...заради тоа нема да не биде.:mad:

Со Охрид ако ти кажам дека неколку минути игравме со 4 странци и еден домашен според пропозиции техничка грешка околу 2000 денари спасени.По реакција од трибина доле на терен и одма направија измена никој не ја виде.Сите спијат никој не прати,а посебно наша клупа.Во библ ваква иста грешка мислам чини 5000 евра ако не сум грешка и не ми текнува кој наш клуб дали Куманово ја доби еднаш.[DOUBLEPOST=1514740653][/DOUBLEPOST]
Pa znam deka e taka zatoa i vikam deka seknaa parite od vmro i tolku ke bide
Ne kazav nesto novo
I za KK Kumanovo ista sudbina e uste ovaa godina i posle pepel se

Штета за вас е лажна надеж ви даваа се палевте како млади мајмуни и на крај со прстот во уста.
МЗТ барем нешто освои некоја титула некој куп вие што направивте дострел учество во некое полу и финале на првенство Ч)

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom