Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Pavlicevic smesta da se izbrka pa makar I da igrame bez play . Peder skapan . On ke pokazuva sreden prst na publika . Gomnar

Абе он и без овај срамен потег шо го направи беше прв за одстрел.ебати дегено од играч шо беше,дно дна!

Не знам кој идиот ги доведе него и Спасојевиќ во мзт

А кој го потпиша и Марко Симоновски , човекот не памтам од кога не изиграл една цела сезона , просек му се по 3-4 утакмици во сезона , џабе плата зима , тотално не продуктивен кошаркар , ке изигра неколку утакмици и дреме цела сезона влече повреди ...ај у курац и он .

Padna Vmro padna Mzt :D
ццц која теза...
па духот овој Мзт го изгуби со бркањето на навивачите од страна на мвро-вмро бре пријателе,цели две години и повеке се на дното од Аба лигата,се носат играчи кој само доагат тука колку да одиграт и им дреме за другото,ги нема навивачите и несе замараат...
и сеа дошла нова власт и затоа губеле...
дај едноставно одебете од темава ебате искомплексираните фаци вакви како тебе!

ццц која теза...
па духот овој Мзт го изгуби со бркањето на навивачите од страна на мвро-вмро бре пријателе,цели две години и повеке се на дното од Аба лигата,се носат играчи кој само доагат тука колку да одиграт и им дреме за другото,ги нема навивачите и несе замараат...
и сеа дошла нова власт и затоа губеле...
дај едноставно одебете од темава ебате искомплексираните фаци вакви како тебе!
Vmro i Ivica da ne lupaa pari kur ke zemevte titula ili neso povekje
Uste ke si ja peevte ne ni treba titula
Se e vo parite i vlasta sto eve se vratija navivacite eden FMP so 20 godisni deca ve istrese od zemja

Vmro i Ivica da ne lupaa pari kur ke zemevte titula ili neso povekje
Uste ke si ja peevte ne ni treba titula
Se e vo parite i vlasta sto eve se vratija navivacite eden FMP so 20 godisni deca ve istrese od zemja
Последниве 2 години се последни, и со пари и ивица и мвро. Ама толку разбираш.

Sedi be od kaj pari imase MZT pred toa ?
Generalno od kaj pari imaat timovite nasi ?

МЗТ лани имаше исто бодови со последниот тим во АБА лига и тоа со скоро еден милион евра бруто буџет. Не е секогаш се во парите ;)
Batali ABA sega za domasno prventsvo nikoj tim posteno ne zema Titula
Site timovi manje vise vrzani so vlast bea i bidnaa sampioni
Sega MZT sto go vikaat vmrovski tim toa vas problem e

Batali ABA sega za domasno prventsvo nikoj tim posteno ne zema Titula
Site timovi manje vise vrzani so vlast bea i bidnaa sampioni
Sega MZT sto go vikaat vmrovski tim toa vas problem e
Абе кумановац па и циц ја имаше власта,ги имаше парите,мокта да донесе спонзори во Куманово но не го направи тоа како што треба.
Се го имате Максо кој е со централната власт но гледам нему не му дреме за Кк,си тампонира улички,си става асвалт...
И на крај,па општо спортот во Мк е со политиката,не е тоа од вчера така.

Абе кумановац па и циц ја имаше власта,ги имаше парите,мокта да донесе спонзори во Куманово но не го направи тоа како што треба.
Се го имате Максо кој е со централната власт но гледам нему не му дреме за Кк,си тампонира улички,си става асвалт...
И на крај,па општо спортот во Мк е со политиката,не е тоа од вчера така.
Pa znam deka e taka zatoa i vikam deka seknaa parite od vmro i tolku ke bide
Ne kazav nesto novo
I za KK Kumanovo ista sudbina e uste ovaa godina i posle pepel se

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom