@MASTERPIECE Во ред е, нека опстанат Соколи 10 години у кошарка нека бележат резултати, нека је претставуваат Македонија во најдобро светло, ќе имам симпатии за нив, вака знам дека е клуб направен за 2-3 сезони, кој замисли е единствен клуб во светот кој не дозволува да купиш карта и како прав фан на кошарката испратиш еден натпревар? Каде го има тоа?
Лани отидов како најнормален фан, нити сум припадник на Кумани, нити ме интересираат, замисли не можев да влезам освен ако месијата ваш не ми даде амин

, па како да навивам за вас во Аба? Мзт колку и нив да ги нејќам ради крадењата у Куманово, тепањето со ЕБР што ги пушти залижаниот и Мицевски главучот што ги гура секое финале ( гледај сега во Game2 не судеше, сега пошто е 1:1 и е густо одма ќе го делегираат Мицевски во Јане да суди), сепак се господини спрема вас, организација за гостински навивачи и симпатизери во финалето па и во regular season натпревари им се секогаш на врвно можно ниво и не се ко вас идиоти да не може човек да гледа кошарка.
Имаш типичен вмровски синдром, ако некој е против вас, одма се СОРОС, ни наредиле од штаб, вака така странски служби, а уствари ти си единствениот тука од форум што му ги ламка на Подржикоњскиот коњ. Ја не знам обичен човек од Скопје да навива за Соколи, при Работнички и Мзт,уствари да, затоа има 3,5 човека на трибини и уште дваесетина со Подржикоњскиот у ложа. Ваљда и ти си навивал за Мзт или Работнички( уствари не сум сигурен дека си гледал кошарка до пред 2 години), ама сега се заљуби у Соколи

Да и најбитно, вие не сте клуб, него вештачка творба која ќе опстојува уште max 5 години, па и тоа се многу, сега откако ќе се затворат вентилите за кеш.