Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Ве молам сите што сте од Фамили не им пишувајте гледате дека ископлкесиравме се живо и диво,од вакви како овие се оцрнува името Комити,наместо да земат да работат за групата они дремат пред компјутер и докажуваат нешто што било во минатото,а не гледаат дека иднината им е бледа...еве ако сте задоволни СИТЕ СМЕ КОМИТИ само не замарајте....

Ве молам сите што сте од Фамили не им пишувајте гледате дека ископлкесиравме се живо и диво,од вакви како овие се оцрнува името Комити,наместо да земат да работат за групата они дремат пред компјутер и докажуваат нешто што било во минатото,а не гледаат дека иднината им е бледа...еве ако сте задоволни СИТЕ СМЕ КОМИТИ само не замарајте....

Најтрагично е тоа што овие што се најгласни овде, во таа група се безгласна буква.

Чекај сеа лордот рече дека они се најака подгрупа во државава,вие го тврдите спротивното т.е. дека сте вие ? Што ќе праиме сега.пошто се ближи златна бубамара...

Прашајте го lamja што е...Еднаш за Вардар еднаш за МЗТ....И FamilyAerodrom што е со трансот Влае ништо освен одземен им е и го нема веќе!

кога ке ви стане јасно дека ако некој го сака вардар немора да значи дека е комита....
престанав да идам
Абе момак неможеш да ми кажуваш ти на мене со кој сум стоел јас рамо до рамо................
значи јас бев дел од комити 5-6 год....КОМИТИ АЕРОДРОМ јас и Г----Н го извадивме
:raz::raz:

Значи се ложев на тој филм со комити а у....веќе не се осеќам комита,се чувствувам како да не сум бил!!!!
а има луѓе што го сакаат вардар а немаат врска со комити

Прашајте го lamja што е...Еднаш за Вардар еднаш за МЗТ....И FamilyAerodrom што е со трансот Влае ништо освен одземен им е и го нема веќе!

decko po 30 pat ti kazuvam ne e odzemen transot ne e ukraden malku falese ali CPB KV uspea na vreme da go soprat deckoto od FA so proba da go zeme dosta napnuas so toa deka e ukraden transot !

decko po 30 pat ti kazuvam ne e odzemen transot ne e ukraden malku falese ali CPB KV uspea na vreme da go soprat deckoto od FA so proba da go zeme dosta napnuas so toa deka e ukraden transot !
Си помешал ти нешто изглеа а?Трансот не е земен од ФА него од дечки што се за Вардар од Влае....

Си помешал ти нешто изглеа а?Трансот не е земен од ФА него од дечки што се за Вардар од Влае....

za vreme na utkmica ??????? ili posle toa ??? za vreme na utakmica ne mi se veruva a i zaso da im go zemete ne mi e jasno vie si imate nekoj problem u glavta sto ako nekoj od vlae saka da naviva za rab. vo basket sto ima tuka loso ?????

mztpel.jpg

Гледачи 1000 ...

Штета што Фени се многу јаки и недостижни иначе МЗТ ќе беше прв:raz:

[/IMG]
Гледачи 1000 ...
ok moze da ima i 1900 gledaci,ne e toa problem,problemot e LOW BATERY ili da bidam tocno sfaten zboram za premor od derbito,zasitenost i sl,zatoa sto ako so o.pole bevte 500,600,700 sega i posle pobedata na mzt vo derbito cifrata vi e na ovoj mec DRASTICNO padnata, a vo peenjeto i te kako se primetuva deka situacijata e bas kako sto napisav LOW BATERY...na klipot toa se primetuva a i pred se SE GLEDA neli...

Во рок од 48 саати ниедна група не може да има две совршени изданија ... Бројката си е стандардна за домашни обични утакмици, значи околу 300 ... пеењето си е исто на ниво, според мене класично одработување. И фала богу нема више ритам среда-сабота, него сите утакмици до крај ќе бидат во викенди.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom