Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како што и тебе нема да ти стане јасно дека не сте ништо повеќе од нас!Како и тоа што service crew се Комити....Барем нема трансови комити на ваши утакмици!А до вчера сите бевте Вардарци...Али тоа е нови генерации што не се подучени како што треба...Абе види,тоа тебе никогаш нема да ти стане јасно...како и фактот дека сите поважни луѓе ви избегаа од запад!!!
Од што сте подобри од нас и од другите молим те просветли ме!Ела подучи не!!!!
не само од вас,туку од сите други навивачки групи у државава сме повеќе и подобри!!!
Како што и тебе нема да ти стане јасно дека не сте ништо повеќе од нас!Како и тоа што service crew се Комити....Барем нема трансови комити на ваши утакмици!А до вчера сите бевте Вардарци...Али тоа е нови генерации што не се подучени како што треба...
Абе види,тоа тебе никогаш нема да ти стане јасно...како и фактот дека сите поважни луѓе ви избегаа од запад!!!
Ела подучи не!!!!
не само од вас,туку од сите други навивачки групи у државава сме повеќе и подобри!!!
абе не сум ти јас тука некој просветител!!!!
сами сите знаете зошто љубоморите и јадете гомна за нас!!!!
со цпб се собравте на дерби,ама пак ве пониживме
Не сум дете(може за тебе сум) и ке отварам дискусии ова е форум за дискусии колку што знам дружеА и ти „Комита Ултрас“ дете не се пали толку и не отварај дискусии тука.
И пак исти недоразбирања....Да не набројувам имиња ако сакаш по пп ке ти ги кажам и што било и како за тоа убедување кај да се иде...И ја не реков дека ти ако го сакаш Вардар си Комита али распрашај се ке видиш колку аеродромци беа Комити значи не фанови на Вардар туку Комити и прашај зашто service crew не идат веќе со нас...Прашај зашто кога идевте на Вардар стоевте со цпб рамо до рамо и пеевте и урлавте заедно некој тоа го прават и ден денес а на утакмица МЗТ-Работнички глумите некој ривали и се тепате...Пак истиот муабет!!!! како сите потекнувале од комити!!!!
па добро бе мајку му стара,што ако пред 15 год тогашните членови иделе на вардар со комити,а сегашниве не идат!!!
кога ке ви стане јасно дека ако некој го сака вардар немора да значи дека е комита....
престанав да идам пошо неможам у сабота на МЗТ да пеам "роден сум јас цел плаво бел" а у недела....црвено срни!!!!
нити некој вршел притисок да престанам нити некој ми рекол да одберам,го направив тоа сам,како сто ме водеше срцето!!!!
значи за мене останува ВАРДАР единствен тим у фудбал,ама тоа не значи дека ке идам со комити или што ти ја знам!!!!