Фан клуб: МЗТ Скопје

Член од
4 август 2010
Мислења
154
Поени од реакции
11
абе цел град ке го запалиме и ти ке пушиш и кутиш!!!!

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.540
Поени од реакции
29.107
Едно не ми е јасно...Како бе на утакмицава се тепавте и очи си вадите а сте доообри пријателчиња?Па пола од возрасните до вчера а некои и до ден денс по кафани дремат а помаливе заедно учат и се дружат...Од најобична утакмица направивте "дерби"..

Член од
4 август 2010
Мислења
154
Поени од реакции
11
Абе види,тоа тебе никогаш нема да ти стане јасно...како и фактот дека сите поважни луѓе ви избегаа од запад!!!

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.540
Поени од реакции
29.107
Абе види,тоа тебе никогаш нема да ти стане јасно...како и фактот дека сите поважни луѓе ви избегаа од запад!!!
Како што и тебе нема да ти стане јасно дека не сте ништо повеќе од нас!Како и тоа што service crew се Комити....Барем нема трансови комити на ваши утакмици!А до вчера сите бевте Вардарци...Али тоа е нови генерации што не се подучени како што треба...

Член од
4 август 2010
Мислења
154
Поени од реакции
11
Ела подучи не!!!!
не само од вас,туку од сите други навивачки групи у државава сме повеќе и подобри!!!

Член од
4 август 2010
Мислења
154
Поени од реакции
11
абе не сум ти јас тука некој просветител!!!!
сами сите знаете зошто љубоморите и јадете гомна за нас!!!!
со цпб се собравте на дерби,ама пак ве пониживме

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Како што и тебе нема да ти стане јасно дека не сте ништо повеќе од нас!Како и тоа што service crew се Комити....Барем нема трансови комити на ваши утакмици!А до вчера сите бевте Вардарци...Али тоа е нови генерации што не се подучени како што треба...

Тука те чекав момче,ајт со среќа нека ви е со цпб кисела вода,хром,влае,ѓорче.Да не идат по стапките на комити?Демек цел град навивал за Работнички.Ма дај бе на кого му ја продавате приказнава бе?Ако сакате сами да си лажете тоа е во ред,али ви се молам без тоа дека цел град навивал за работнички.Да,дојдоа и покажаа како се навива за работнички со пари,и сите добра знаеме како се собраа геј оф д сити толку многу.Не коментирам веќе,ќе се видиме на следно дерби за 3 месеци,а до тогаш идете по 100 души.А за комити не се мешам,друга сфера е тоа,ова е кошарка,тоа фудбал.

Член од
31 мај 2009
Мислења
1.257
Поени од реакции
2.595
Затоа се оформија повеќе маалски дружини, групи од една населба (смешно) а нема ниту една асална како што треба да има град како Скопје.

Ела подучи не!!!!
не само од вас,туку од сите други навивачки групи у државава сме повеќе и подобри!!!
Споредба меѓу Комити и Фемили неможе да се прави бе море неписмен. Тоа е од повеќе причини, прво Фемили навиваат само во кошарка, во сала, додека Комити на стадион, така да не може да дојде до средба меѓу нас на трибини, или дуел како групи. Друга работа што постојат заеднички членови, историјата, итн некои работи што ти не ги разбираш.

абе не сум ти јас тука некој просветител!!!!
сами сите знаете зошто љубоморите и јадете гомна за нас!!!!
со цпб се собравте на дерби,ама пак ве пониживме
Кој се собрал со ЦПБ на дерби бе мочко еден. Не ти е срам ваква глупост да напишеш ?

Тоа што ЦПБ се собраа во голема бројка сега тебе ти е криво, али сами си почнавте да го фурате тој филм „една населба против цело Скопје“, ги навредувавте другите населби па сега за инат ви се собраа сите.

Иначе членови на Комити на дербито во четвроткот имаше на двете трибини, ова е такво дерби што овојпат членовите беа на дербито според местото на живеење.

Има видео снимки како Д....р учествува во тепачки во сала и тоа во прв ред. Ај оди слободно прашај го во која група припаѓа !

Иначе и Ф.А и ЦПБ во фудбал се за Вардар сите тука нема дилеми !
Така било така и останува, само што ти уште некои не ги разбирате некои работи тоа е друга работа.
И те гледам нешто пишуваш без врска глупости против Комити... ај по пп ако имаш нешто да расчистиме.

Во други постови пред некое време читав како сам си признаваш дека имаш доаѓано на трибина со Комити... сега омаловажуваш и плукаш по истите. Не ти е срам да го правиш тоа и да пишуваш така по форуми за тие што до вчера си се гушкал на трибина и си бил добар другар ?

А и ти „Комита Ултрас“ дете не се пали толку и не отварај дискусии тука.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.540
Поени од реакции
29.107
Алооо нормални ли сте вие бе?Мене ме напрајвте за Работнички и дел од цпб вие дефинитивно треба да се лечите!Кисела вода спомна?Па кисела вода се Комити а има 2-3 што идат со цпб а НЕ се во ККВ!Хром и влае не ги мешај јас сум од таму и ти гарантирам дека освен 5-6 души максимум 10 нема за работнички ни за мзт за Вардар се, а тоа што се појави транс Влае со цпб беше токму од тие дечки што истиот ден и го изгубија за ѓорче не ме занима!И не ми одговарајте како да сум од цпб и во никот и во потпис јасно стој кој сум и што сум!

--- надополнето ---

А и ти „Комита Ултрас“ дете не се пали толку и не отварај дискусии тука.
Не сум дете(може за тебе сум) и ке отварам дискусии ова е форум за дискусии колку што знам друже :) Тоа што го пишав е ради тоа што ме нервираат сите се праат цпб и фа а јасно знаат и нивните воџи од која трибина потекнуваат!

Член од
4 август 2010
Мислења
154
Поени од реакции
11
Пак истиот муабет!!!! како сите потекнувале од комити!!!!
па добро бе мајку му стара,што ако пред 15 год тогашните членови иделе на вардар со комити,а сегашниве не идат!!!
кога ке ви стане јасно дека ако некој го сака вардар немора да значи дека е комита....
престанав да идам пошо неможам у сабота на МЗТ да пеам "роден сум јас цел плаво бел" а у недела....црвено срни!!!!
нити некој вршел притисок да престанам нити некој ми рекол да одберам,го направив тоа сам,како сто ме водеше срцето!!!!
значи за мене останува ВАРДАР единствен тим у фудбал,ама тоа не значи дека ке идам со комити или што ти ја знам!!!!

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.540
Поени од реакции
29.107
Пак истиот муабет!!!! како сите потекнувале од комити!!!!
па добро бе мајку му стара,што ако пред 15 год тогашните членови иделе на вардар со комити,а сегашниве не идат!!!
кога ке ви стане јасно дека ако некој го сака вардар немора да значи дека е комита....
престанав да идам пошо неможам у сабота на МЗТ да пеам "роден сум јас цел плаво бел" а у недела....црвено срни!!!!
нити некој вршел притисок да престанам нити некој ми рекол да одберам,го направив тоа сам,како сто ме водеше срцето!!!!
значи за мене останува ВАРДАР единствен тим у фудбал,ама тоа не значи дека ке идам со комити или што ти ја знам!!!!
И пак исти недоразбирања....Да не набројувам имиња ако сакаш по пп ке ти ги кажам и што било и како за тоа убедување кај да се иде...И ја не реков дека ти ако го сакаш Вардар си Комита али распрашај се ке видиш колку аеродромци беа Комити значи не фанови на Вардар туку Комити и прашај зашто service crew не идат веќе со нас...Прашај зашто кога идевте на Вардар стоевте со цпб рамо до рамо и пеевте и урлавте заедно некој тоа го прават и ден денес а на утакмица МЗТ-Работнички глумите некој ривали и се тепате...

Член од
4 август 2010
Мислења
154
Поени од реакции
11
Абе момак неможеш да ми кажуваш ти на мене со кој сум стоел јас рамо до рамо................
значи јас бев дел од комити 5-6 год....КОМИТИ АЕРОДРОМ јас и Г----Н го извадивме

FamilyAerodrom

1996/97
Член од
2 февруари 2009
Мислења
283
Поени од реакции
7
Комита Ултрас ако може да објасниш малце поопширно во вркса со губењето на трансот на влае?

lamja25

Grande FIORENTINA !!!
Член од
5 декември 2007
Мислења
2.339
Поени од реакции
66
interesno e sto od edna naselba se sobirame 2000 luge.. zatoa sme tolku jaki i mokjni...

REPUBLIC OF AERODROM !!!
REPUBLIC OF AERODROM !!!
REPUBLIC OF AERODROM !!!
REPUBLIC OF AERODROM !!!
REPUBLIC OF AERODROM !!!
REPUBLIC OF AERODROM !!!
REPUBLIC OF AERODROM !!!
REPUBLIC OF AERODROM !!!
REPUBLIC OF AERODROM !!!
REPUBLIC OF AERODROM !!!
REPUBLIC OF AERODROM !!!
REPUBLIC OF AERODROM !!!