- Член од
- 27 август 2009
- Мислења
- 899
- Поени од реакции
- 158
Кажи ми бе кога се формирани Сервис Кру дали знаеш?
мислим 87-88 год не сум сигурен ама не си ги формирал сигурно ти и те прашав нешто кажи ми.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
мислим 87-88 год не сум сигурен ама не си ги формирал сигурно ти и те прашав нешто кажи ми.
Исто и за тебе, која година се формирани знаеш?
Што кур замарате од другиве навивачки групи?
Тие што планираат да пишат убав пост добродојдени се вие многу го дрвите другите КОмити гробари шверцери педерчиња од центар и ред други.
Се знае F.A најака навивачка група најбројна најверна најдобра во се и нема веќе муабет.
Eпа неможе брат само да ве фалат во овој фан клуп имам 5 пати пишано од когај 4 пати ве утепаф фаљејќи и се одма кој пишав неш спротивно одма се буните и да најдобри сте на кошаркарскава тифо сцена:smir:
И 1962 нека се, џабе е пошто еве го тој транс на запад
![]()
Како беше тоа, една слика е еднакво на 1000 зборови :smir:
Мислам дека нема потреба понатаму да трае овој муабет, џабе нека не се креваат тензии сите знаеме дека моментално односите меѓу нас се одлучни и не потреба од докажувања по форуми. Поздрав
ЗАСЕКОГАШ ЕДНИ ЕДИНСТВЕНИ AERODROM FAMILY!
А сакаш јас да ти поставам слика како транспарент на таа група сервис кру стои на запад ?
Na ovie EDINSTVENI mislese?
![]()
Ili ti se bendisa natpisot pa si go stavi kaj tebe u post?![]()
Па едни и единствени се Фемили, демек има и други?:kesa:Na ovie EDINSTVENI mislese?
![]()
![]()
![]()
И после два дена никој не ми одговори кој победил на мечот МЗТ-Вардар О.А колку заврши утакмицава![]()