Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Procitaj mu go postot na фа997 ke vidis dali ne ne spomnuva, imav drugo mislenje za tebe ali sea si razocaral ali ne si ti kriv :smir: tvoeto izbegnuvanje na odgovor ke go svatam kako potvrduvanje na moite stavovi :smir: izbrisi gi postovive ako ti smetaat i taka si moderator raduvaj se,da ne zabeguvame od temata...:helou:

Ajт.

1.kako se pravat bajraci??
-koga nie napravivme bajraci vie i cela makedonska scena neznaea sto e toa

Како тоа вие кога ти си уште копиљ мене тоа не ми е јасно. Ти ќе кажуваш за навивање мочко еден до вчера ставаше клипови ЦПБ - Гробари мрсул. Ај не кажувај многу многу да не ти го искршам носот некој ден. Ај гит од темава

Procitaj mu go postot na фа997 ke vidis dali ne ne spomnuva, imav drugo mislenje za tebe ali sea si razocaral ali ne si ti kriv :smir: tvoeto izbegnuvanje na odgovor ke go svatam kako potvrduvanje na moite stavovi :smir: izbrisi gi postovive ako ti smetaat i taka si moderator raduvaj se,da ne zabeguvame od temata...:helou:
ребелде веј ти одамна си забегал нема потреба тоа да го докажуваш по кој знае кој пат!!!:):)

Кобра а бе кога праиш муабет за навивачи подпрочитај нешто околу навивачка култура и се што следува. Ова се знамиња, а не барјаци.

Епа еве бидејки јас немам поима од навивањето, а ти како голем познавач просветлиме те молам што е навивачки бајрак а што навивачко знаме...

Еве од сликава на една странска навивачка група спореди ти што е барјак а што е знаме
2mh7bzo.jpg

Македонска Кошаркарска ФедерацијаЗапочна 18-то првенство на Македонија во кошарка. Едно е сигурно - шампионскиот трофеј однапред е запишан за навивачите на МЗТ Скопје.

Секоја чест момци и девојки!

Еве од сликава на една странска навивачка група спореди ти што е барјак а што е знаме
2mh7bzo.jpg

Па еве ако веке толку ти значи http://img22.imageshack.us/img22/2986/forum3u.jpg aко нешто те чуди еве го бајракот па да го видиш поубаво http://i369.photobucket.com/albums/oo137/cityparkboys/LegijaVPelister7.jpg ако кажеш дека и ова не е бајрак само ке се насмеам и те оставам во твојот навивачки свет...:smir:

Ова некои нови барјаци се изгледа за Химен со една рака што се вејат.
Чекај сега кажи ми каде е овде барјакот пошо линк ми стави

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom