Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Замислете ја дешавкава.Сите Аеродромци живееат за Мзт чекаат титула со душа.Замислете да ја освои оваа година.Пола Аеродром ке се самоубијат и мислам дека у свет ке ги прогласат за најбаксуз навивачи:)

мзт е многу далеку од титула , неможеш ни да замислиш таква работа

Замислете ја дешавкава.Сите Аеродромци живееат за Мзт чекаат титула со душа.Замислете да ја освои оваа година.Пола Аеродром ке се самоубијат и мислам дека у свет ке ги прогласат за најбаксуз навивачи:)

Замислете ни ги вратат териториите што Александар Македонски ги освоил....а? :tapp:

Ke bide praznik vo Aerodrom, SOLZI RADOSNICI KE TECAT HAHAHAHAHA

МЗТ дури и да освои титула нема да се врати на трибините додека не си отиде ова раководство.

момцииии во сабота ни доаѓаат центарските Р...ичкии на гостии.. ќе биде калакурница :) :vozbud::vozbud: ги чекам со целото срце.. хаха

Ne vi gi poznavam mnogu relaciite uprava-navivaci i ne mozam da komentiram za bojkotot,ama vo posledno vreme imat dobri odluki za Sokolov, i ovaa so Avramovski,taka da od ocajna ekipa vo prviot del,sega ste respektabilni...pa so FA na tribini i se e mozno...stavejte go na stand by pa koga ke zavrse sezona rascistuvajte smetkite...sega za sega mislam deka moze da gi pobrkate smetkite na drugite ekipi

Ne vi gi poznavam mnogu relaciite uprava-navivaci i ne mozam da komentiram za bojkotot,ama vo posledno vreme imat dobri odluki za Sokolov, i ovaa so Avramovski,taka da od ocajna ekipa vo prviot del,sega ste respektabilni...pa so FA na tribini i se e mozno...stavejte go na stand by pa koga ke zavrse sezona rascistuvajte smetkite...sega za sega mislam deka moze da gi pobrkate smetkite na drugite ekipi

dosta pobrkuvavme smetiki nie na drugi klubovi ,20 godini veke bese dosta!!!!!!!!!

Во ред ти е ова секој нормален човек би го пишал...али дечко веќе доста е измачување и истите ветување лажни на оваа управа...овие два играча којзнае како се земени сака драги да ни замати очи ама нема...баш сеа треба да докажеме дека остануваме во бојкот:toe:

drzi voda postot...kao sega pod pritisok e i se raboti nesto.Vo red e i vasiot stav,ama fakt e deka sega MZT e druga pesna vo sporedba pred dva meseci

ќе се навива на утакмицата со работнички?:nesum:

ne!!!! ti citas deka sme vo BOJKOT

drzi voda postot...kao sega pod pritisok e i se raboti nesto.Vo red e i vasiot stav,ama fakt e deka sega MZT e druga pesna vo sporedba pred dva meseci

problemot e sto sekoja godina e vaka , ti teknuva lani na polusezona deka se napravi ekipa??? znaci i ovaa ekipa sto e ne e konkuretna kako sto treba, mzt so ovaa ekipa tesko deka i vo polufinale ke igra

Едноставно навивачката група е далеку подобра од тимот..... Тоа е проблемот во Аеродром, што сите со душа чекаме да дојде таа сабота/недела и да се испукаме на трибини...А играчите играат без респект спрема нас и спрема клубот, тоа повеќе боли одошто празните витрини

Друже не е друга екипа, еве сега ќе видиш дека ќе изгубат пак од Работнички 20 разлика

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom