Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Абре сељачишта, каде видовте дека јас кажувам дека живеам во палата? Живеам во стан, во обична зградата...и да, ако вас фасадите ви паѓаат на зградите, кај нас не паѓаат. А ти го истураше патилџанот?

радикал не си интересен со тава сељачишта ,аа даа радикал па и ти си сељак бе ... ај оди да легнаш утре на нивата си .... треба грозде да бераш

Радикал баш ме интересира од кое село или град имаш потекло

ej ti od lozari kako vi bese onaa pesnana mislam vaka odese:odetesi deca majka vi se kleca so 10 deca taka neso bese so mu ja peevte na femili?aj kazi ja cela pesna i koj ja izmisli poglupa nemam slusnata i nema ni ritam ni rima :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

RADIKAL E CISTOKRVNO MAKEDONCE AERODROMCE!!!!P.S.SPOTOT SO FENOMEN E DRK**E!!!:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

ej ti od lozari kako vi bese onaa pesnana mislam vaka odese:odetesi deca majka vi se kleca so 10 deca taka neso bese so mu ja peevte na femili?aj kazi ja cela pesna i koj ja izmisli poglupa nemam slusnata i nema ni ritam ni rima :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Друже таа песна кај нас се пее за Коледица,Василица:vozbud::vozbud::pos2::pos2:

ima i poglupa, igor im ja prezentirase!!!:pos2:
za takvi ko niv, so izrazena retardacija- i toa e dosta!!!:pusk:

ПА И НИЕ СМЕ ЧИСТОКРВНИ МАКЕДОНЦИ СТРУМИЦАЧИ А НЕ СЕЉАЦИ

абе уствари вие и не сте толку лоши освен феномен/лозари исток/мила4евер и енерџи нр 1 кои се копуци од светски калибар

ziti se za koledica a na femili mu ja peevte :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: so gi mislevte niv a? deka idat na kolede :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

pa nikoj ne rece de deka ne ste makedonci...ali odreden del od populacijata vo provincijata t.e. nekoj ovde na forumov ne e seljaci oni se SELJACISTA!!!!P.S.SIGURNO FENOMEN IMA SELSKO RUMENILO:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom