Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Иначе Симиќ уши кур да пуши и вие ја пееве... Таа ваша песна е така:nesvest:
Ти си грешка вие ја пеевте синоќа во сала и не се прави ногу паметен оти немаш мозок 2 грама.

А тој со капцчето и шалот преку лице врзан за да не му се гледа идентитетот, чиниш палестинец е, а тој кутриот бубњар од конопиште :tapp:
Тој ви ги еба мајки те и сестри те.:pusk:

Абе го сваќам како е да бидеш поразен а уште потешко ви било сигурно кога Струмица ви ги начука 50 комада.

Тоа е сега ги барате и тие од Струмица да се свртат против Скопје. Тоа ти доаѓа исто како јас сега да ти кажам... А Работнички што има 13 титули...И не доаѓајте више во сала пошо смрдите и прљави сте

А тој со капцчето и шалот преку лице врзан за да не му се гледа идентитетот, чиниш палестинец е, а тој кутриот бубњар од конопиште :tapp:

ili toj trudniot.. sekoj moment ke se porodi si mislev ke bide vtoriot covek vo svetot sto e maski rod a rodil dete... ama ne mi e cudno fabrikata gi ubi

Rdikal izgleda go pgodi eve go !!!

legend

Баш е легенда хихихихихи. Терорист што потекнува од Палестина се вика Палестинец, а оној од Конопиште?

Конопиштанец хихихихихих Легенд Конопиштанецот

Begaj be im se utepaa od smeenje site...aloooooooo koi najviaci ste vie be...koi patrioti...naucete gu pesnite pa moze pak da se vidime na utakmica!!! I NE se pravite mnogu jaki zaso vcera malce ne mi izglevte taka koa ve provociravme

Begaj be im se utepaa od smeenje site...aloooooooo koi najviaci ste vie be...koi patrioti...naucete gu pesnite pa moze pak da se vidime na utakmica!!! I NE se pravite mnogu jaki zaso vcera malce ne mi izglevte taka koa ve provociravme

Прво вие научете какви песни треба да се пејат на репрезентацијата, па после лозари.

:bip::bip::bip::bip::bip::bip::bip::bip::bip::bip::bip:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom