Ти си грешка вие ја пеевте синоќа во сала и не се прави ногу паметен оти немаш мозок 2 грама.Иначе Симиќ уши кур да пуши и вие ја пееве... Таа ваша песна е така:nesvest:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ти си грешка вие ја пеевте синоќа во сала и не се прави ногу паметен оти немаш мозок 2 грама.Иначе Симиќ уши кур да пуши и вие ја пееве... Таа ваша песна е така:nesvest:
Иначе Симиќ уши кур да пуши и вие ја пееве... Таа ваша песна е така:nesvest:
Тој ви ги еба мајки те и сестри те.:pusk:А тој со капцчето и шалот преку лице врзан за да не му се гледа идентитетот, чиниш палестинец е, а тој кутриот бубњар од конопиште![]()
Абе го сваќам како е да бидеш поразен а уште потешко ви било сигурно кога Струмица ви ги начука 50 комада.
А тој со капцчето и шалот преку лице врзан за да не му се гледа идентитетот, чиниш палестинец е, а тој кутриот бубњар од конопиште![]()
Ти си грешка вие ја пеевте синоќа во сала и не се прави ногу паметен оти немаш мозок 2 грама.
Тој ви ги еба мајки те и сестри те.:pusk:
Rdikal izgleda go pgodi eve go !!!
legend
Begaj be im se utepaa od smeenje site...aloooooooo koi najviaci ste vie be...koi patrioti...naucete gu pesnite pa moze pak da se vidime na utakmica!!! I NE se pravite mnogu jaki zaso vcera malce ne mi izglevte taka koa ve provociravme
Клошарkolku samo bea usrni koga vlegoa... a se jacaat bez vrska...
Клошар![]()
seljace !!!:helou:
Педерче:pos2:seljace !!!:helou: