Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu....... vakava dosetka do sea nemam slusnato auuuuuuuuuuuu....:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
PREVRTUVANJE

Исто како она, Скопје има Аеродром-куров ми е авион........Што може да смисли ум кој што цел ден ја копа нивата и секоја година е се поразочаран затоа што нема откуп .....

Дегенерици едни, не замарајте до почеток на сезона.....

Исто како она, Скопје има Аеродром-куров ми е авион........Што може да смисли ум кој што цел ден ја копа нивата и секоја година е се поразочаран затоа што нема откуп .....

Дегенерици едни, не замарајте до почеток на сезона.....
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Ех да не отидев на лозјето како мал да му го изедам лебот и водата да му а испиам немаше да знам каде се наоѓа:baeh:

Опаа ќе фрчат пак камења и слични реквизити

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Ех да не отидев на лозјето како мал да му го изедам лебот и водата да му а испиам немаше да знам каде се наоѓа:baeh:

Aј преведи....И не е смешно, вие сте трагична реалност на македонското општество...

Па Лозари сме да го ебам нормално дека одиме на лозје, традиција си е тоа, никој кавадарчанец не се срами од тоа дека има лозје, хехе ебати муабетот, нема шо ај глупости ќе расправаме

Опаа ќе фрчат пак камења и слични реквизити

Lani imavte mnogu ubav docek... si znaete vie...

Da, da lani istresoa mnogu kiksovi.... abe ako ne ste vie nema koj da me nasmee..

Добро бе вие што замарате цело време на форумов, 3-4 луѓе од Струмица... Ај не пишувајте више на оваа тема, отворете си тема "Беше некогаш" и таму зборете за вашиот клуб. Тие 50 разлика оваа година ќе станат 80. Е тогаш кај ќе бидете не знам?

Lani imavte mnogu ubav docek... si znaete vie...

Da, da lani istresoa mnogu kiksovi.... abe ako ne ste vie nema koj da me nasmee..
Епа оди ти мавај со камења не малите деца да ги терате да мават:uvo:
А инаку има некој план да ве каменуваме ама воџите ни пискат нешто:)

Епа оди ти мавај со камења не малите деца да ги терате да мават:uvo:
А инаку има некој план да ве каменуваме ама воџите ни пискат нешто:)

Ајде и тоа да го видам, па да поминете како Кумани, Сити Парк Бојс и остали кои си го добиле

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom