- Член од
- 27 јуни 2008
- Мислења
- 1.194
- Поени од реакции
- 13
Незнам дали од вас има по големи Сељаци.:baeh:
Ima jas ke ti kazam, VIE ste...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Незнам дали од вас има по големи Сељаци.:baeh:
Море деца ај да не а викнам Цеца:jaj:
auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu....... vakava dosetka do sea nemam slusnato auuuuuuuuuuuu....:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
PREVRTUVANJE
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Исто како она, Скопје има Аеродром-куров ми е авион........Што може да смисли ум кој што цел ден ја копа нивата и секоја година е се поразочаран затоа што нема откуп .....
Дегенерици едни, не замарајте до почеток на сезона.....
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Ех да не отидев на лозјето како мал да му го изедам лебот и водата да му а испиам немаше да знам каде се наоѓа:baeh:
:poss::poss::poss::poss::poss::poss::poss::poss:Aј преведи....И не е смешно, вие сте трагична реалност на македонското општество...
Опаа ќе фрчат пак камења и слични реквизити
Исто како она, Скопје има Аеродром-куров ми е авион........Што може да смисли ум кој што цел ден ја копа нивата и секоја година е се поразочаран затоа што нема откуп .....
Епа оди ти мавај со камења не малите деца да ги терате да мават:uvo:Lani imavte mnogu ubav docek... si znaete vie...
Da, da lani istresoa mnogu kiksovi.... abe ako ne ste vie nema koj da me nasmee..
Епа оди ти мавај со камења не малите деца да ги терате да мават:uvo:
А инаку има некој план да ве каменуваме ама воџите ни пискат нешто![]()
Леее еј не мислев така еј жити се ејјјј:se_ molamАјде и тоа да го видам, па да поминете како Кумани, Сити Парк Бојс и остали кои си го добиле