Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Е и ја тоа истото ви го кажувам на вас ама кој да свати.

Абе момак нели гледаш дека на нас не не занима што ни зборуват другите, не не интересира едноставно. Вие ако сакате и на лустерот качете се неможете да ни кажете кои песни да ги пееме.

Си играме ние наша игра а тоа дали ви се допаѓа или не кур не заболе.

Ај барем од што неможеш што друго да кажеш си призна све.
Ако сакате да бидете некоја малце поаселна група ќе ве занима и тоа како што мислат другите во врска со вашите песни.

На кој нас ??

На вас од струмица што тресете глупости(не сите).Види на тема куп на македонија.

Ај барем од што неможеш што друго да кажеш си призна све.
Ако сакате да бидете некоја малце поаселна група ќе ве занима и тоа како што мислат другите во врска со вашите песни.

На вас од струмица што тресете глупости(не сите).Види на тема куп на македонија.

На мене не ме гајле ич за другите , си гледам за мене , ај покажи ми кај сум трескал глупости.

Еве ти

Значи пак дојде по мојто дека и на вас ви е украдена и прва почнавте да ја пеете па мош и адјуците се ја виделе од делија од кај знаеш

они први почнаа да га пеет у македонија , и незначи оти од них се га земале другите навивачки групи . .

ВО СЕ СМЕ НАЈДОБРИ.

Во гостување, со песни абе со СЕ !

ВО СЕ СМЕ НАЈДОБРИ.

Во гостување, со песни абе со СЕ !

Да да сеа ми текна еве и на мене кој бевте вие.Вие бевте тие што не губат знамиња по гостувања и што се тепаат со полиција додека ви ги приведуваат членовите.Ова предходно што напишав све се глупости.Какви Ф.А. Ајуци is the best pozdrav4e

Да да сеа ми текна еве и на мене кој бевте вие.Вие бевте тие што не губат знамиња по гостувања и што се тепаат со полиција додека ви ги приведуваат членовите.Ова предходно што напишав све се глупости.Какви Ф.А. Ајуци is the best pozdrav4e

Мило ми е што свати. Поздрав4е.

Мило ми е што свати. Поздрав4е.
Куртон глуп може и ќе сватиш што сакв да кажам со постот...ПРОВИНЦИЈАЛЕЦ ЕДЕН ГЛУП

Мене да ми украдат главен транспарент ни мочана титула освоена со судии нема да ми биде утеха.

pa jas koga vikav deka vie ne odite na natpreveri za da gledate kosarka...odite i se natprevaruvate koj pogolemi gluposti ke napravi i koj poveke sredni prsti ke pokaze...so znaci vie navivate a ve boli k.. dali vasiot MZT ke ja osvoi taa "mocana" titula...jasno mie e togas zos se zadovoluite so 6 mesto

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom