Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Зоки од такви некој како тебе и што лизат гз на Ф.А и се фалат у школо у Ф.А сум стануваат сите збрки на форумот стига навредуваш , ако е струмица село тогаш иди на психијатар . . пред малце даваш совет стига веке тие навредувања ти пак почнуваш

Зоки од такви некој како тебе и што лизат гз на Ф.А и се фалат у школо у Ф.А сум стануваат сите збрки на форумот стига навредуваш , ако е струмица село тогаш иди на психијатар . . пред малце даваш совет стига веке тие навредувања ти пак почнуваш

HAHAH, smesen si, jas clenuvam vo najdobrata navivacka grupa vo Makedonija, FAMILY AERODROM veke 10 godini i ne idam vo skolo na fakultet sum... a zbrkite dojdoa od tvoite selski drugarcinja koj poima nemaat od kosarka !!!! i ve molam ne zamarajte vise tuka!!!!:nenene::nenene::nenene:

Meѓусебен дуел, ама рано е за тоа, треба да се изигра секој со секого уште по два пати
A чек не е како лани првите 6 да одат во супер лига?Зашто не сум баш најупатен а знам лани дека во овој дел отпаѓаа после 6то место.
А ако има уште да се игра тогаш супер.

The Nightmare, 3 дена одмор.

Следниот! Јас имам брзи прсти, бетер од такмичарите на милионер.

Едитирано од Серпико---->кажано е веќе друже, фала на асистенција.Она што е вредно да се напомене е:

Ајде да не идеме у оф-топик да се вратиме на темата...

http://www.basketball.org.mk/dok/bilten 9.pdf
Eve ovde mozete da vidate kolko vredat navivacite na Mzt 12.000 iladi denari e kaznan Mzt .A feni 30.000 :D

Posle ova nemam komentar... eve vi uste eden dokaz kolku znaete od kosarka... gledate eden bilten za prvpat vo zivotot i se cudite ssto e ova... i vi rekov ne zamarajte tuka so temi nadovor od MZT- Skopje...

A чек не е како лани првите 6 да одат во супер лига?Зашто не сум баш најупатен а знам лани дека во овој дел отпаѓаа после 6то место.
А ако има уште да се игра тогаш супер.

Ovaa godina sekoj so sekogo igra 4pati (4 kruzen sistem) koga ke izigraat site prvite 6 se borat za titula a 7mo, 8mo i 9to mesto se borat za opstanok... Prviot i vtoriot odmaraat, igraat 3iot so 6tiot, 4tioy so 5tiot( msilam). Igraat vo 2 dobieni... posle toa se igra polufinale vo 3 dobieni i finaleto se igra vo 4 dobieni... pozz

Се читаме за недела дена Лазаров.

Да не се случи исто како што се случи и со темата Фан клуб:Струмица ќе ве замолам да не ја трупате темата со глупости..

Daj be odbanirajte gi Radical i Kole ? pa na sto lici forumov bez niv?
Ajde Edna peticija za odbaniranje na Radical i kole
Ja prv se potpisuvam

Ја подржувам инцијтивата на овој над мене за да се вратат луѓево и истовремено ако може некој од раководните да ми каже зашто ме баниравте 2 дена кога никого ни пцуев ни врееѓав sd или во гужвата и мене ме закачивте

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom