Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Абе вие струмичани се сметате за навивачи ли.Мислете во еден ден се станува навивач.Немате ни традиција ни историја туку ве собраа од нива да пеете малце да се релаксирате.А немате право на збор затоа што пеете туѓи песни, не викам дека другите навивачки групи не пеат ама да споменам уште еднаш дека на струмица локомотив ја пеевте химната на комити во изменета верзија.А да се рамните со скопските навивачки групи не можете како што ние не можеме со вас во орањето.ПРВИ СТЕ ВО ОРАЊЕ!!:pos2:

Ние вака на форумов ќе си збориме до недоглед. Тоа што го направивме вчера (навивањето) не беше нешто посебно сме биле подобри многу пати, ама за вас Ајдуци и тоа е недостижно. И доста веќе со тие глупости дека правите пеколни атмосфери па ние да игравме со Цедевита или Локомотив салата у воздух ќе ја дигневме, а нас не ни даваат пари од управа ко вас. Како што ви пиша Аеродромка:

Аеродром Фемили се недостижни !
И тоа е факт !

Abe PROVINCIJALCI edni.KK RABOTNICKI i KK MZT zaedno so nivnite navivacki grupi za vas se institucija.Koe e toa navivanja i bodrenje na eden klub koga na nekoja utakmica istiot gubi od -2 poena i nikoj od navivacite ne pee koga mu e najpotrebno bodrenje.Jas licno vo srcevo moe go nosam rabotnicki i crveno-belata boja zasto mojata ljubov kon ovoj klub e rodena pred 8godini od koga idam i na utakmici zaedno so CPB i znam sto e vistinska ljubov kon eden klub vo dobro i vo loso.Imam 18godini i izraznat sum vo debarmaalo kade sto poimot kk rabotnicki i fk vardar se nesto sveto nesto sto se pocituva so tradicija toa se iminja za koj 90% od navivacite srceto bi go dale za ovie 2 kluba.MZT i Rabotnicki za razlika od vas imaat tradicija i istorija.Iskreno gi pocituvam navivacite na MZT -family,a vie seljacinja od okolnive gratcinja dojdete na edno derbi pa da vidite sto e pekolna atmosfera CPB&Famliy.steta sega sme na bojkot zaradi pedercinjata sto se na jaki funkcii vo rabotnicki ali nie nikogas nema da go ostavime klubot kako sto i family nikogas nema.

MOZETE SAMO DA UCITE!!!
Rabotnicki vo srce te nosam.

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Добро братче, вие бојкотирајте, мзт нека губа а ние ке си лапнеме уште една титула и чао.:pusk:

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Добро братче, вие бојкотирајте, мзт нека губа а ние ке си лапнеме уште една титула и чао.:pusk:
13 sampionski tituli se daleku ALOOOOOOO...pisi mi koga ke osvoite pa ke se natprevaruvame.Normalno e deka i Rabotnicki nekogas ke padne i mozno e da vleze vo kriza ali siguren sum deka ke izlezeme od kriza koga ke vlezeme vo Jadranska liga... daj boze:)

slika1nj3.jpg

Кољо еве ти на спротивната страна како беше

Поздрав до Кољо и останатите негови следбеници, како звучи навивачка група кој не пеела добро, замислете да пеела...

ај сега спореди го со вашето навивањето против Ростов, во ЕВРО Куп и тоа, а тука ние од првата секунда губевме

Поздрав до Кољо и останатите негови следбеници, како звучи навивачка група кој не пеела добро, замислете да пеела...

ај сега спореди го со вашето навивањето против Ростов, во ЕВРО Куп и тоа, а тука ние од првата секунда губевме

Nikoj ne go pobiva i negira faktot deka imate najverna i najdobra naviva4ka grupa vo Makedonija vo kosarka.

Сабота 16:00, Сала „Јане Сандански„

Мзт Скопје - Маврово

Тапа утакмица, тапа противник...до сите оние кои се сомневаат во големината на Мзт Скопје, до сите оние кои мислат дека Family Aerodrom навиваат само на дерби утакмици, им упатувам покана да дојдат и да видат како се бодри клубот и кога игра против противник од ваков низок калибар. Големината на навивачката група се гледа по тоа што навива за својот клуб, без оглед против кого игра, а утре Family Aerodrom, против аматерите од Маврово ке ги подигне стандардите уште повиско, на ниво кое ке биде недостижно дури ни на сон за сите останати навивачки групи. Присуствувајте и бидете сведоци на пишувањето на историјата

MNOGU LUGE SAKALE ,
AMA SE ZAEBALE ,
JAS OD MAL SUM NAUCEN
AERODROM E EDINSTVEN
NIKOJ NE NE SAKA ZNAM
AMA KUR ME ZABOLE
JA ZA NEGO NAVIVAM
SVETO IME
MZZZZZT
NANANANANANANANAAN..........

Јас типувам оти Маврово нема да даде повеќе од 40 коша.

А можно е и да не дојдат.

Ја мислев дека играме утре со Амак?

Јас типувам оти Маврово нема да даде повеќе од 40 коша.

А можно е и да не дојдат.

Се комплтеирале, а ако не дојдат, ке се навива на откажана утакмица....е тоа ке биде што ке биде :)

Може не беше којзнае што, ама вакви утакимици се пред се за релаксираење на анвивачката група, плус останавме да пееме 20 минути од како играчите влегоа во соблекувалните, инфицирани сме у пичку матер.

kromidceii7.jpg

Ајде, Ајде Ајде Кромитче, Кромитче, Кромитчеееееее :pos2::pos2::pos2:

Може не беше којзнае што, ама вакви утакимици се пред се за релаксираење на анвивачката група, плус останавме да пееме 20 минути од како играчите влегоа во соблекувалните, инфицирани сме у пичку матер.

kromidceii7.jpg

Ајде, Ајде Ајде Кромитче, Кромитче, Кромитчеееееее :pos2::pos2::pos2:

Што биде сега игравте или не дојдоа?:wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom