Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
^ една недела пред утакмица ми досадуват на мобилен/фб а замислејте да не им најдам карта што ќе биде .

^ една недела пред утакмица ми досадуват на мобилен/фб а замислејте да не им најдам карта што ќе биде .
Јаките "навијачи" што не можат сами да си најдат карта за клубот што го сакаат. И тоа у сопствена земја, замисли на гостовање у србија да треба да идат негде :yid:

Цела сезона у АБА е изгубена, така да...

Па да, тоа мислев само не сакав тоа да го кажам :) Нејсе, бар да добиеме млади играчи што у мак првенство би играле со муда. ете статистиката на младите против гоце делчев утакмицата доста кажуе...

Треба да го дадат клубот на некој што знае да управува со него. Иако бев од тие кои се надеваа дека Кире ќе почне да игра како што треба, мислам дека е моментот да го откачат, доста го чекаат да му тргне. Оваа сезона е изгубена, па затоа и треба да почнат да прават некоја нормална екипа за наредната сезона, со нормален тренер.

Sent from my iPad using Tapatalk

Треба одма по завршување на сезонава да се потпише со квалитетен тренер и да му се остават одврзани раце во засилувањата, а не да му се меша Мамич во работата. Секако тоа само ако се остварат најавите за голем буџет, ако не исто ко годинава ќе си мењаме тренери на месец-два.

Факт е дека ако не гостува Партизан или Фмп салава ЈС нема да се наполни до крај,а во интерес на сите на кошарката е салата да биде полна,е сега како да е многу важно да ли ке има "гостински" навивачи?
Кошарката се игра за публика.
Секој си има право на слобода и нека си навива за кој сака,нека биде добра представа и нека победи подобриот.
Пишете ми кај се продаваат карти да си резервирам на време.Фала.

Факт е дека ако не гостува Партизан или Фмп салава ЈС нема да се наполни до крај,а во интерес на сите на кошарката е салата да биде полна,е сега како да е многу важно да ли ке има "гостински" навивачи?
Секој си има право на слобода и нека си навива за кој сака,нека биде добра представа и нека победи подобриот.

http://lmgtfy.com/?q=мзт+партизан+mktickets+

Океј, знаеме дека си Гробар, не мора тука да се правдаш. И вака и така сите што ќе седат таму ќе бидат плукани од целиот македонски род.

Ја не кријам,ама не пцујам и не фрлам по нашава држава,едино кога е со Партизан МЗТ сум против МЗТ,ама немам намера да пцујам луѓе,само нормална подршка за клубот.
Инаку може и нема да сум со навивачи,ке си ја гледам нормално без некои големи возбудувања.
StarDrom
Фала пуно друже,што мислите ке останат карти пред мечот да се купат?

Ајде некој нека ми напише на кое место во Сити Мол се продаваат влезници?
Пратив човек да ми купи,никаде не нашол и се распрашувал во Сити Мол никои не знаеле?

Го иступе со картиве, бев фин и ти дадов инфо каде што пишуе се. Да не сакаш и да ти идеме и да ти купиме? Дај адреса и по пошта ќе ти пратиме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom