Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Ја мислам дека приказната со Мута си ја форсираат медиумите во Србија, а нашиве само слепо ја пренесуваат. Нема логика кога МЗТ бара скап и добар играч на позиција 5, ти да зимаш скап тренер.

Нема да го донесат ниκолиќ во потρага се по центаρ а маρинκовиќ е на излезна вρата исто таκа и зивче ваљда и беκ ќе носат иначе диκсон уште е во мзт

Фемили денесκа ќе бидат во пиониρ

Нема да го донесат ниκолиќ во потρага се по центаρ а маρинκовиќ е на излезна вρата исто таκа и зивче ваљда и беκ ќе носат иначе диκсон уште е во мзт

Ако се стварно отидени црно им се пишит :D За нападот лани би требало одмазда да им направат :гик:

Во спорт пред недела дена имаше за Варда дека се заинтересирани.

Одма се гледа промена, играат кошаркарски, борбено. Не како индијанци :)

добро бе луѓе овој шеховиќ има пад на формата или што е проблемот? покрај стојановски, па треба и тој да е најсигурен со топката..те му бега, те чекори, некако се губи на моменти..

Ни СК не може да ве прати со тренериве :D
d617f0228cd98ac2d8eb9f85021b75cc.jpg

Attachments

• uploadfromtaptalk1415479128432.jpeg
    uploadfromtaptalk1415479128432.jpeg
    67,8 KB · Прегледи: 4
добро бе луѓе овој шеховиќ има пад на формата или што е проблемот? покрај стојановски, па треба и тој да е најсигурен со топката..те му бега, те чекори, некако се губи на моменти..
dosta s.rete be k.uroni, daj te malku pozitivna energija.. komentirajte promena na igra u sl. e.ave strucnjacite se eksperti se nesto vi smeta

Sent from my iPhone

Он никогаш не ни имал форма. Лани бевме добри како екипа, па се провлекуваше некако. Оваа сезона кога сме нестабилни се гледа колку му е квалитетот. Во споредба со Зивче, Шеховиќ ме нервира повеќе затоа што тотално го боли кур кога игра. Зивче колку-толку игра со срце. Ама дефинитивно и 2цата треба да летаат. Не знам зошто воопшто ги донесоа in the first place.....

Еве ги фемили слушам пеат , иначе шо е форава шо Зивчевич игра пред Даме? неможам да го глеам како игра , ми се гади од него , дај нека си иде побрзо нема никаква корист од тој играч ..Супер играат за сеа :D

Зивчевиќ обавезно шут карта после утакмицава..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom