Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Se e u redu i ke bide bolje samo neka prodolzi vakvata organizacija i strategija na igra, da nema seriozni povredi i eden dobar mokjen centar da se donese, zasto stvarno nema koj da gi zameni Tode i Stanko, ne!? Jas sum za pomlad napreden klasicen centar koj sto nema mnogu da koshta so min.2 godisen dogovor, za da uci od i da im parira na gorespomenative i da se razviva postepeno, pa da gi zameni koga treba. A takov igrac gore dole moze da se najde niz bivsive YU-republiki pa i posiroko, samo treba dobar skauting. Da bese MZT azuren mozese da go zeme Yarou od Radnicki sto napusti pred 3 meseci poradi ne dobivanje plata. Tipot e 21-centar od Benin ''ziva sila prirode'', od visok kalibar najdobar strelec i skokac, a poeftin od Gecevski i Cekovski ;). E takov poteg bi resil dosta, ova e samo primer ama treba da se sledi

Deckoto si otisol doma radi majka mu koja bila bolna. Ne prasal nikoj vo klubot, avionot i doma. Im ja rasipa sezonata na Radnicki. Nema vrska platata. Zar mislis deka ako mzt nema dobar skauting, drugive klubovi bi go ostavile taka Yarou ? Da bese platata problem ke go potpisea uste pred da raskine so Radniciki.

Deckoto si otisol doma radi majka mu koja bila bolna. Ne prasal nikoj vo klubot, avionot i doma. Im ja rasipa sezonata na Radnicki. Nema vrska platata. Zar mislis deka ako mzt nema dobar skauting, drugive klubovi bi go ostavile taka Yarou ? Da bese platata problem ke go potpisea uste pred da raskine so Radniciki.

Ok, ne go znaev toa, i vo red e. Ama kako i da e, toa e samo eden primer, znaci vo glavno treba da se pratat igracite i da se deluva na vreme, kako Yarou ima dosta igraci kako nego sto moze da donesat. Sakam da kazam treba da se raboti na sozdavanje silen tim sto ke moze da se nosi vo mejgunarodnite naptrepuvanja so jaki timovi od visok kalibar i toa podolgo vreme, MZT ja ima sansa pa treba da ja iskroristi i realizira. Toa e ;)
--- надополнето: 3 февруари 2014 во 00:09 ---

Ok, ne go znaev toa, i vo red e. Ama kako i da e, toa e samo eden primer, znaci vo glavno treba da se pratat igracite i da se deluva na vreme, kako Yarou ima dosta igraci kako nego sto moze da donesat. Sakam da kazam treba da se raboti na sozdavanje silen tim sto ke moze da se nosi vo mejgunarodnite naptrepuvanja so jaki timovi od visok kalibar i toa podolgo vreme, MZT ja ima sansa pa treba da ja iskroristi i realizira. Toa e ;)

Како беше песната на крајот шо ја пеевте против Мега Визура?
Ритамот го користиме и ние за една песна, па ме интересираше текстот на вашата....

Да ги испоштуваме (y)
1511435_10152282979738816_1045404072_n.jpg

--- надополнето: 9 февруари 2014 во 11:20 ---
Фамилијо, а и останати!!! Ве повикуваме повторно денеска во 12 часот да бидете пред пералните, и да се упатиме заедно, 5 автобуса накај Охрид да им дадеме помош на нашите играчи. Секоја генерација има своја борба, секој човек има од Господа дадено право да го брани своето огниште!!! СИТЕ ВО ОХРИД!!! Или ние или тие...

Последно уредено од модератор:
како исекоа одма пренос, само што свирна за време сменија во сочи!!!
ептен се примети дека се напнал некој во мрт од комшиитее :O
--- надополнето: 9 февруари 2014 во 20:11 ---
како исекоа одма пренос, само што свирна за време сменија во сочи!!!
ептен се примети дека се напнал некој во мрт од комшиитее :O

Последно уредено од модератор:
Викаат Чековски ја спукал со Мартич, дали е точно ќе видиме деновиве.
mzt-pehar-615x400.jpg

So potocno,pisi ako znaes...

Sent from my C2105 using Tapatalk

Така ми спомна другаров што беше во Охрид, вика кога го сменил Мартич после 3 минути во 4/4 се утепал од пцуење и си седел на страна, а јас тек сега проверив не ни влегол до крај на текмата. Исто и медал нејќел изгледа да земе, а и како што се гледа на сликава очигледно е љут.

Да не шпекулирам ќе видиме деновиве што е како е. :)

zasto ne gi pcuevte svercerite
А зошто да ги пцујат? За да ја заебат утакмицата? Баш голем респект за тој потег. Шверцери пцуеја на многу пати, ги опоменаа и на крај им распоредија полиција до нив. Сигурно ќе им следуваат и казни за националистичко навивање. Едино можат да го казнат МЗТ за пиротехниката :(

А зошто да ги пцујат? За да ја заебат утакмицата? Баш голем респект за тој потег. Шверцери пцуеја на многу пати, ги опоменаа и на крај им распоредија полиција до нив. Сигурно ќе им следуваат и казни за националистичко навивање. Едино можат да го казнат МЗТ за пиротехниката :(

Не можат да го казнат МЗТ затоа што не играа на домашен терен, пропуст е на федерацијата како организатор така да нека си одземат пари од свој џеб да ги видам. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom