Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Мaринковиќ и Младеновски нека се фатат за рака и нека скокнат в'река :facepalm:

И да бидна шо бидна, али ова шо го покажува Цветковиќ, Костовски можеше да го игра со затворени очи, толку...

Ни едниот ни другиот, Бобан Стаиќ има поголема контрола на топката од двајцата.
Едини што заслужува минутажа од таканаречениве таленти.

Ситни, али чисти чекори у секој слуачј.

Едина грешка на судиите беше ( според мене и клучна ) досудениот фаул од Чековски над црнчугата.

гледав на словенска и овој викаше нема ништо а и само еднаш дадоа повторно па не се виде добро после првиот лажњак дали направи но тоа е..а за плејов од Звезда е голем просек, шут никаков само да ја пренесе топката и ништо друго.

Ни едниот ни другиот, Бобан Стаиќ има поголема контрола на топката од двајцата.
Едини што заслужува минутажа од таканаречениве таленти.

Aman be pa i ti so toj Staic go napravi Alen Iverson da e tolku dobar kako so go pravis vo NBA ke igrase
So e tolku dobar Staic aj ziti se??? edna utakmica so vleze 5 min i dade 2 poena so Makabi i ti pocna posteri da lepis doma od nego

Он ќе вади Грчка Застава. Му пишав на братот из ЦГ да дознае кој бил ако може, ама пак некој ѓубриња од Забјело гарант истите тие што вадеа Грчко знаме у Скопје. :coffee: Иначе акцијата на МЗТ пред крај беше лудило, само она со знамето многу ме изнервира. A штета, добар натпревар.
Screenshot_1.png

Аман со талентиве тапи што ги носиме и Цветковиц И Маринкович, бе каЈ може тој да се бутка со центри бе само коски е . Под итно треба висок 214-215 центар и еден добар плеј , место Огнен , Цветковиц и Оташевич еден плеј ама добар, а не ке е лошо и една висока 3 , немора да е некој добар и многу квалитетен барем 202-203 за замена инаку вака со квази српски таленти тешко дека ке има Еврокуп следна сезона . by the way тој бе Младеновски еантиталент бил стварно млад ама антиталент , па една добра особина нема ни у напад ни у одбрана , ке испадне одвај чекаме Кире да се врати.

1469931_674223515931642_459484449_n.jpg

Како што би кажал тој „експертот“ ко-коментатор: Ова се драгоцени минути за младиот Младеновски :tapp:

Aman be pa i ti so toj Staic go napravi Alen Iverson da e tolku dobar kako so go pravis vo NBA ke igrase
So e tolku dobar Staic aj ziti se??? edna utakmica so vleze 5 min i dade 2 poena so Makabi i ti pocna posteri da lepis doma od nego

Море ѕверу, не викам дека Стаиќ треба да игра прва постава, размисли со тимбата малку.
Кажи ми ти со што заслужува Цветкович да игра за МЗТ?
Мисли дошол од Ѕвезда и сега во МЗТ ќе прави што сака, соло пробиви, по 10 шута за 3 поена итн, ќе си враќа форма он кај нас за на лето да му ја дувне негде? Море нека се гони у пм.
Или нека донесат подобар плеј од Оташевич или нека не носат циркузанти.

Поентата ми беше ако не си сфатил до сега, ова што го игра Цветкович истото го може и Стаиќ !

Младеновски талент без техника,атлетицизам,агресивност,шут или кошаркашка интелигенција.Нема еден сегмент од играта во кој е добар.Што мислел дека цел живот ќе игра со врсници кој се по 20 цм помали од него.

Навистина не ги разбирам македонскиве кошаркари ај техника може и да се префрли од вината на лоши ренери додека интелигенција не може да се тренира.Али па да немаш агресивност е чист знак за незаинтересираност.

А црнецот го избркаа :D ? Ало луѓе глупи сте или се правите ( управа ). Цветковиќ, Оташевиќ, Огнен, амерот што го носевте абе избркајте ги сите и еден добар земете, Е - Д - Е - Н .... И нема потреба да се љутите на Бубе, тој никогаш не играл сениорска лига, а не пак да игра против играч каков што е Акинделе, кој вреди 300 - 400 000 евра по сезона сигурно.

А што се носат вакви српски таленти како Маринковиќ, алал им вера, браво ... Срамота

А црнецот го избркаа :D ? Ало луѓе глупи сте или се правите ( управа ). Цветковиќ, Оташевиќ, Огнен, амерот што го носевте абе избркајте ги сите и еден добар земете, Е - Д - Е - Н .... И нема потреба да се љутите на Бубе, тој никогаш не играл сениорска лига, а не пак да игра против играч каков што е Акинделе, кој вреди 300 - 400 000 евра по сезона сигурно.

А што се носат вакви српски таленти како Маринковиќ, алал им вера, браво ... Срамота

Najrealen odgovor

A Marinkovic i Mladenovski toa sto go igraat koj go moze ? :D
Jas ,ti ? decata u malo ? :D

Па сигурно подобро би изиграле да ја имавме нивната висина.
Топка од раце немаше да ни паѓа а и чат пат може и обрачот ќе го погодевме за разлика од некој.:D

Ја сеуште им се чудам на овие од управа како го зеле Шеховиќ, а не некое треторазредно срање!

Леле вчера како сум се изенрвирал. Колку лош начин да се изгуби, ти ебам и судија и све ти ебам. Па и овие глупи првово полувреме се и сешто промашуваа... :@

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom