Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Што е ова толку многу србенди и во неутрална публика... или од продадениве србоманчиња.o_O

Jeбао их Партизан! И шо оти биле Партизан?
Србоманство ебаго...
Него зашо Гечевски е исклучен, касно почнав да следам?

Жив да не го остават судијава педрски,пичко една словенска се да ти наебам !
Не видов, т.е не ни дадоа од тоа што направи Гечевски, но ако го бутнал или било што нормално е да биде исклучен.Не кажувам дека словнецот нон-стоп не суди против МЗТ, но недозвливо е играч да направи такво нешто

Jeбао их Партизан! И шо оти биле Партизан?
Србоманство ебаго...
Него зашо Гечевски е исклучен, касно почнав да следам?

Мислам дека зашто го удри судијата со рамо. И автоматски ги исклучија ради тоа.
--- надополнето: 27 октомври 2013 во 18:48 ---
Колку глуп пораз мајко мила... :confused:

А бе МЗТ здравјето ни го зема .... судиите гомна да јадат све најмило по список ... Душко Вујошевич е таква свинска пичкетина тоа е чудо нешто ама ИМЕ е на балканов и затоа сите курот му го пушат и да . Гробари од Кавадарци , Св. Николе у гз да ве ебам мамето ваше отидовте им го издудлавте на Партизан против МАКЕДОНСКИ КЛУБ мамицата у пичка да ви ја ебам . изреволтиран сум од се и од судии и од тоа што не знаеме и НИКАД НЕМА ДА ЗНАЕМЕ ПОД ПРИТИСОК ДА ИГРАМЕ И правиме почетнички грешки ( Оташевич со ногата у аут ) . толку од мене ќе пишам утре со смирени страсти ( ако не ме банираат ) .

А бе МЗТ здравјето ни го зема .... судиите гомна да јадат све најмило по список ... Душко Вујошевич е таква свинска пичкетина тоа е чудо нешто ама ИМЕ е на балканов и затоа сите курот му го пушат и да . Гробари од Кавадарци , Св. Николе у гз да ве ебам мамето ваше отидовте им го издудлавте на Партизан против МАКЕДОНСКИ КЛУБ мамицата у пичка да ви ја ебам . изреволтиран сум од се и од судии и од тоа што не знаеме и НИКАД НЕМА ДА ЗНАЕМЕ ПОД ПРИТИСОК ДА ИГРАМЕ И правиме почетнички грешки ( Оташевич со ногата у аут ) . толку од мене ќе пишам утре со смирени страсти ( ако не ме банираат ) .

За што да те банираат бе другар па не навредуваш членови ?

За играва денес ќе кажам само,мзт изграа машки,судиите кажав,дома да не стигнат,исто и тоа пичките што отишле за партизан да навиваат,ама овие сериозно треба да се намаваат.

Оташевиќ бе,цела утакмица цар на крај на усра,не ми се верува еј,па и каков непостоечки фаул му досудија. Марковски шампионски изигра,браво !

Костовски муда од слон,ѕвер е човекот каков само шут има :cuc: Синовац исто добар

Лучич и Рејнолдс посебно ова циганов гаден,марш од тимов,дојде време Кире Николовски да го чекаме ко спасител. Камења тешки.

Налет више од вакви несреќни порази,Дамјан ЕПТЕН фали,и Дејвис исто.......

Два меча по ред пораз во последни минути од јака екипа.
Доброто е што со Партизан имавме шанса за победа без пола тим и тоа. Лошото е што не победија. Датибам среќата.

Ептен ќе наебете со циркусот после утакмица...Иначе тоа е,веќе 3-4 пораз на МЗТ во последните минути од натпреварот. Се гледа дека фалат Дејвис и Дамјан,ама и почетничките грешки на крај на утакмицата. Иначе од ТВ апла се гледаше дека при последниот влез на Богдановиќ имаше апла фаул у панад(туркаше со лакт,пред да ја исфрли топката по која Кинси закуца).

За утакмицава незнам што да кажам,не ми се верува како ја загубивме:(
На судиите и на пичките дезертерски од Мкд до 7-мо колено се да им изнаебам:mad:

Што малер се овие од МЗТ се во последни секунди ги губат натпревариве.Ама тоа е кога ги немаш clutch играчите кој ти се повредени или надвор од игра.

Рејнолдс куферите и дома, да се губиш !
Па уште и во маалото кај што живее зборел не добивал доволно шанса? Што сакаш повеќе од ова?
Па ти си единствениот црнец кој што игра кошарка а не знае цврсто да фати топка, кашкавалиште едно и тоа замисли поголемо од Кире.
Овој Оташевич е стварно очај, ќе се фрли два три пати и ајде ѕвер е... нема смисла. :facepalm:

Честитки за сите момци ( освен црниот кашкавал ), одлично се покажаа и така се игра и ѓине за МЗТ, така нека продолжат и убеден сум дека откако ќе се вратат Кејд и Дамјан ( па и Кире место црниов ) партал ќе праиме.
Срцево ми се искина денес али не можам да најдам никакви забелешки, со петорица толку се можностите, фала и за ова. :cuc:

П.С. Рееејнолдс зошто?:place:
Изгубен у простор, нит да скокне, нит да проба да направи нешто... абе у минус со интелегенција е влезен, у минус.

Аман од судии и игра под притисок и тесен ростер една петорка ,еден ако фали дупки, па двајца нема зборови. Стварно борбени ама борбеност на крај не се гледа само резултат. Ама аман и што немаме уште едно плејмејкерче црнче како партизан што има, заштп огнен е стварно тапа , има по 3 лични и 3 фаули а игра само по пет минути на натпревар. Што не го земаа оној Wood бе лани сега у италија игра они Бакиш го земаа. И кај се високиве играчи бе па Тоше не може повеке од 15-16 минути тоа е факт. Станко па тој изигра 23 минути и немаше скок , еден скок да имаше супер ке беше него иде на тројка па Оташевич да скока.А оние Лучич и Рејнолдс нега ги избркаат одма тоа мизерија е . Значи без добар плеј и јак висок играч нема да имаат повеке од 7-8 победи во аба.Само костовски и оташевич вака да продолжат и Синовец малку да се потсреди , се вракаат повредениве и ОЛЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.

ПРЦ !
644465_10201790702562993_1681445199_n.jpg

Аман од судии и игра под притисок и тесен ростер една петорка ,еден ако фали дупки, па двајца нема зборови. Стварно борбени ама борбеност на крај не се гледа само резултат. Ама аман и што немаме уште едно плејмејкерче црнче како партизан што има, заштп огнен е стварно тапа , има по 3 лични и 3 фаули а игра само по пет минути на натпревар. Што не го земаа оној Wood бе лани сега у италија игра они Бакиш го земаа. И кај се високиве играчи бе па Тоше не може повеке од 15-16 минути тоа е факт. Станко па тој изигра 23 минути и немаше скок , еден скок да имаше супер ке беше него иде на тројка па Оташевич да скока.А оние Лучич и Рејнолдс нега ги избркаат одма тоа мизерија е . Значи без добар плеј и јак висок играч нема да имаат повеке од 7-8 победи во аба.Само костовски и оташевич вака да продолжат и Синовец малку да се потсреди , се вракаат повредениве и ОЛЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.

Зошто такво плејмејкерче чини 300К евра,зошто ние го немаме луксузот на Партизан на пола играчи да не им имаат исплатено плати од минатата година ( а иди земи буни се ќе те линчуваат кога ќе се вратиш дома ) не па од оваа.Тоа што не може на МЗТ тренерот да кука по телевизија како државата работи против него и да легне еден милион на сметка на МЗТ .Е ЗАРАДИ ТОА немаме таков црнец.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom