Q
qazwsxedc
Гостин
Уште ова ни фали,ептен ќе испадне педер ако си отиде,али ја ич не им верувам на овие од македонски спорт

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Уште ова ни фали,ептен ќе испадне педер ако си отиде,али ја ич не им верувам на овие од македонски спорт
Уште ова ни фали,ептен ќе испадне педер ако си отиде,али ја ич не им верувам на овие од македонски спорт![]()
ima nesto novo koj ke bide nov trener vo MZT ke igraat li evrokup?
Управата на МЗТ мора да бара нови спонзори или некој нов начин за финансирање дека за следнава сезона не само што се појачуваат конкурентите за тоа 4-6 место туку и нови се јавуваат.
Цибона имаат потпишано 4 играчи и веќе се над 1+ милион буџет за нив четворица + го носат Спахија кој исто така ќе сака да донесе уште 1-2 појачувања и не верувам да имаат буџет за играчи под 2 милиони.
Дај нека го дадат тоа Еврокуп место да се задржат Дејвис и Дамјан и ако успеат некако и Војдан да го донесат.Кога играш во Европа ти се отвараат многу повеќе можности и полесно е за носење играчи и тренери посебно ако имаш репутација дека редовно плаќаш.
--- надополнето: 11 јуни 2013 во 20:35 ---
Олимпија влезе во Еврокуп http://www.sportando.net/eng/cups/e...ubljana-will-play-in-eurocup-next-season.html
Следна сезона треба да изживљавање врз гадовиве.
Олимпија се знаеше, а и Цедевита влезе на местото на Раднички.
официјално го зголемија бројот на екипи сега дали ќе им дадат треба да кажат![]()