Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Ова коло отиде F4 Цедевита на среќа ги тепаше Задар,Олимпија Игокеа.Тоа е тоа

Family Aerodrom vrateni od Vranje

72902_4279287737281_681116183_n.jpg

Ова е најклошарскиот потег кој можеа да го направат.А против Игокеа плачеа како магариња зошто не биле пуштени карти во оптег за и они да имале навивачи во сала а од друга страна се плашат 50 души да не ги надвикаат кај нив во сала.

СРАМОТА И ТОА ГОЛЕМА.

Не е тоа причината.Има забрана за гостински навивачи директно од раковдстовот на лигата, иначе и јас би сакал да има Фемили во сала би било многу подобро, жално сварно што тргнале и дури кај Врање ги вратиле.

Не е тоа причината.Има забрана за гостински навивачи директно од раковдстовот на лигата, иначе и јас би сакал да има Фемили во сала би било многу подобро, жално сварно што тргнале и дури кај Врање ги вратиле.

Не ме смеј те молам.Можеа да идат на Игокеа,Партизан,Раднички ( и на Цибона тие што имале пари во себе да покажат заради ЕУ регулативи имаа влезено ) али сега на ЦЗ не може.Тоа е правило на кое се повикуваат клубови кои сакаат да се вадат зошто им е срам дека нема да им дојдат навивачи тој натпревар.

Ако има забрана за гостински навивачи како Чович внесе 200-300 гледачи на Партизан-ЦЗ ? како имаше од ЦЗ навивачи против Игокеа?

Па и вчера имаше навијачи на Игокеа во Љубљана

Поклошарски од ова нема, кај си дал пари за автобус, ти пропаднало и времето и парите :facepalm: Автобусите не ти ги плаќа некој туку од свој џеб идат парите :facepalm:

Поклошарски од ова нема, кај си дал пари за автобус, ти пропаднало и времето и парите :facepalm: Автобусите не ти ги плаќа некој туку од свој џеб идат парите :facepalm:

Барем на граница да ги врателе поклошарски ќе било само во Белград да ги вратат.

Не знам зошто воопшто играат нека си излезат сега на полувреме.4-5 технички веќе за едно полувреме без бунење.

Српски пичиња, се испичиа бе од 2 автобуса - од 50-60 луѓе.
Да даде Господ аир да не видите, уште 100 години да го гледате грбот на Партизан !
Според мене, работата е што Делии ги нема на утакмица (не знам поради кои причини, не сум упатен) и ќе се слушаа само Фемили. Пошто вака е ко во театар атмосферата, освен по некој аплауз/свиркање.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom